Mit jelent az, h erőteljesebben megvizsgál?
Figyelt kérdés
39.hétben járok és a dokim szeretne erőteljesebben megvizsgálni! Ezalatt érti a méhszáj állapotát,baba fejének méretét,elhelyezkedését! Kicsit megriadtam,így köv7en vizsgál majd meg!
Mit fogok érezni-gondolom fájni fog ugye?
Be is indulhat a szülés?
Várom válaszaitok-köszönöm!
2009. okt. 29. 16:05
1/10 anonim válasza:
EGY KICSIT JOBBAN FOG FÁJNI AZ IGAZ DE HIDD EL A SZÜLÉSHEZ HOZZÁ SEM LEHET HASONLÍTANI.KI FOGOD BÍRNI,NYUGODJ MEG
2/10 anonim válasza:
Kellemetlen lesz, igen. Ezért vagy nem de nekem tényleg beindult a szülés még aznap éjjel pedig teljesen zárt voltam még a vizsgálatnál.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem fájt egyszer sem (igaz, nagyon kíméletes, női dokim van), és mindhárom szülésem ettől indult be, aminek nagyon örültem! Sok sikert!
4/10 anonim válasza:
igen, ezzel indítjá ka szülést, mert tágítja a méhszájat, és sokaknak aburka is meg tud így repedni. fájdalas általában, de ha apával egy erőteljesebbet szexelsz, annak is lehet ilyen hatása...
5/10 anonim válasza:
Én ezt gonosz dolognak tartom. Igen fáj. Jogod van megtagadni. Azért csinálja, hogy beindítsa a szülést. Inkább szeretkezz egy jót, attól is beindul, és utána néhány hétig ugyse tehetitek.:)
Üdv.
6/10 anonim válasza:
Tipikus esete annak amikor egy doki így akarja beindítani a szülést....Lehet nem ér rá akkor amikor valóban ki vagy írva. Sztem ne hagyd!
7/10 anonim válasza:
Boizony egy kicsit tágítani akar ami igen fáj.Nekem is csinálta a dokim, de nem indult be rögötn a szülés.Nekem a szex indította be, amúgy túlhordtam.
8/10 anonim válasza:
ne hagyd, nehogy mar a doki inditsa be benyulassal, ott a termeszet
9/10 anonim válasza:
Nekem is volt,39+4 napos voltam,és reménykedtem,hogy beindul a szülés,ugyanis akkor már 1 hete bent feküdtem,mert magas volt a vérnyomásom,de nem indult be.A kórházból délutánonként hazaszökdöstem:)szexelni,de az sem hatott.Oxytocin terhelésem is volt40+1 naposan,de az sem segített,úgyhogy vártunk,végül 40+3 hajnalban elment a víz,és elindult végre a manóm.Szóval beindíthatja a szülést,ha már érett a baba,de ha még várni akar,akkor lehet bármilyen vizsgálat,nem indul a szülés,szóval ne félj,csak had csinálja,ezzel a kis rásegítéssel talán hamarabb tágulsz,ha itt az idő.Én 9 órával a víz elfolyása után már kézbe vehettem a kicsit,amikor nem tágultam jól,doki jött,kézzel megsegített(azt hittem belehalok,úgy fájt,de ezzel órákkal rövidítette le a vajúdásomat),és ezután fél óránként mérhető volt a tágulásom.Szóval ha jó a dokid,kedves veled,és tudod,h figyel rád,akkor bízz benne!Arról,h nem ér rá a doki,csak annyit,hogy az enyém aznap,mikor szültem,már csak délig dolgozott,mégsem akart szülést indítani előtte,mert a magzatvizet megnézte,azt mondta,olyan szép,hogy had maradjon még bent ez a gyerek,ha akar,esetleg a kedvenc kollégájának szól,ha addig nem indul a szülésem,míg ő dolgozik,hogy figyeljen rám,szóval ari volt nagyon.Na persze én délután fél2-re szültem meg,de a dokim nem hagyott ott!Pedig délig dolgozott,másnap reggel indult nyaralni.3 órakor még varrt.Szóval ha a doki figyel rád,akkor nem kell aggódni.
10/10 anonim válasza:
Senkit nem szeretk ijesztgetni, de ez valóban nagyon fáj. Igaz a vajúdás még jobban, de én sem tartom jó dolognak, h így avatkozzanak a természet dolgába. Én pl egy ilyen vizsgálat után nem hogy nem szültem meg, hanem annyira bestresszeltem, h visszament a méhszáj újra 1ujjnyira, kettőröl. És egész nap nem tudtam ülni. Azért azt hozzáteszem, h mint minden fájdalom ez is egyedi. Végül császárral szültem, és a műtét utáni fájdalmak semmik voltak a sima méhjszájvizsgálat fájdalmaihoz képest. KÉrj tájékoztatást, h pontosan mi tfognak veled csinálni és az alapján döntsd el, h belegyezel-e. És igen, hajrá Apa! kíméletesebben tud segíteni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!