Mikor rúg először a baba? 17 hetes voltam, amikor erőteljesebben megmozdult, eltelt 2 hét és azóta semmi.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:13
1/3 anonim válasza:
A baba már egész picike korában is rúg csak azt még a kismama nem érzi
2/3 anonim válasza:
ezt gondolom te is tudtad biztos láttad már az uh-án azt viszont hogy mikor érezzük először az mindenkinél más nekem pl már 2 hete jelentkezett aztán egy ideig semmi aztán a héten újra éreztem de csak gyengén a tegnap este viszont a méhszájamat úgy telibe találta hogy azt hittem ki is jön a kis lába :-)de még azt hogy most tényleg rúg vagy fordul vagy csuklik még egy pár hétig biztos várhatom hogy érezem de biztos megéri várni türelmesen mert szép lesz 18 hetes km
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj, én is izgultam, pedig semmi okom nem volt rá, hiszen olyan igazán kb. csak a 21. héten éreztem mozogni. Az azt követő hetekben indult be igazán. Ez teljesen alkati dolog, hol helyezkedik el a babád, milyen az alakod, milyen mozgékony, mit ettél stb.
32 h KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!