Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor rúg először a baba? 17...

Mikor rúg először a baba? 17 hetes voltam, amikor erőteljesebben megmozdult, eltelt 2 hét és azóta semmi.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A baba már egész picike korában is rúg csak azt még a kismama nem érzi
2010. ápr. 19. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
ezt gondolom te is tudtad biztos láttad már az uh-án azt viszont hogy mikor érezzük először az mindenkinél más nekem pl már 2 hete jelentkezett aztán egy ideig semmi aztán a héten újra éreztem de csak gyengén a tegnap este viszont a méhszájamat úgy telibe találta hogy azt hittem ki is jön a kis lába :-)de még azt hogy most tényleg rúg vagy fordul vagy csuklik még egy pár hétig biztos várhatom hogy érezem de biztos megéri várni türelmesen mert szép lesz 18 hetes km
2010. ápr. 19. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, én is izgultam, pedig semmi okom nem volt rá, hiszen olyan igazán kb. csak a 21. héten éreztem mozogni. Az azt követő hetekben indult be igazán. Ez teljesen alkati dolog, hol helyezkedik el a babád, milyen az alakod, milyen mozgékony, mit ettél stb.

32 h KM

2010. ápr. 19. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!