Anyukák volt már veletek úgy, hogy elszakadt a cérna? és kicsit erőteljesebben vettétek fel babótokat, vagy idegességből jobban ráztátok?
Figyelt kérdés
mert csak sírt és sírt?de könnye nem jött,és ha felvetted semmi baja nem volt.volt már veletek ilyen,hogy kiakadtatok?csak érdeklődöm!2010. okt. 8. 14:40
1/14 anonim válasza:
Nem, még nem fordult elő. Még amikor nagyon ideges voltam, akkor is uralkodtam magamon, mert a gyerek nem tehet semmiről, ő csak kommunikál az egyetlen módon, ahogyan tud.
Mi van, ha egyszerűen csak azt akarta, hog felvedd? A testközelség egy elemi igénye a csecsemőknek.
2/14 anonim válasza:
Soha nem ráznám meg a gyerekem, bármennyire is ideges vagyok rá! Hangosabban már rászóltam.
3/14 anonim válasza:
Volt már h kiakadtam (főleg éjjel, amikor 9 hónapos kora körül visítva ébredt, lecsitítottam, visszabújtam aludni, és mire álomba szenderültem volna újra előről, és ezt kb 4*5*), de ilyenkor inkább bömbölt még 20 másodpercig, amíg én az ajtaja előtt kifújtam a gőzt, összeszedtem magam, és nyújtottam a tőlem telhető legtöbbet.
4/14 anonim válasza:
Sajnos volt.......amikor picuri volt, és nonstop üvöltött.
Szégyellem is magam rendesen.
Nem bántottam, csak úgy ahogy írtad..........picit megráztam.
Már abban a pillanatban bántam, és sírtam, hogy ilyen marha, türelmetlen anyja van.
Azóta megtanultam kezelni a helyzeteket, és eszembe sincs többé ilyet tenni.
5/14 anonim válasza:
Rázni nem szoktam, azt hallottam, az árt az agyának. De az már volt, hogy ráüvöltöttem.
6/14 anonim válasza:
Volt. Szégyenlem is magam érte.
Rá lehet fogni a fáradtságra, de ez nem magyarázat. Már megbántam.
7/14 anonim válasza:
Hangosabb rászólás volt, meg kézre csapás-Le lehet pontozni- de megrázni vagy megpofozni eddig nem és ezután se fogom a gyermekem. +Én valahol olvastam lehet hülyeség, hogy azért se lehet megrázni egy kicsi gyermeket mert az agya még nem tölti ki a koponyát és ha erősen megrázzák neki ütődhet és akár komoly probléma is adódhat belőle. De ez lehet, hogy hülyeség.
8/14 anonim válasza:
Nálam volt már olyan, hogy idegesebb voltam és úgy nyúltam a babám után, DE még mielőtt megfogtam volna kapcsoltam, hogy ezzel semmi jót nem érek el. Rácsaptam egyet az asztalra, nagy levegőt vettem és már újra mosolyogva, türelemmel tudtam a babám felé fordulni!
9/14 anonim válasza:
Nálam ez estefelé volt, hogy alig vártam, hogy hazajöjjön Apa, és odaadjam neki. Én akkor 10 perc alatt feltöltődtem.
10/14 anonim válasza:
természetesen volt már olyan, hogy elszakadt a cérna. Szerencsére sosem vagyok képes bántani a babát, néha inkább a páromra szólok rá erélyesen (erre sem vagyok büszke). Általában kimegyek a ház elé és rugdosom a falat:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!