Csak elméletben kérdezem. Amikor megtudtátok, hogy babát vártok, és a párotok választás elé állított volna benneteket. Kit választottatok volna a babát, vagy őt?
Figyelt kérdés
A napokban gondolkoztam el rajta. Én tuti, hogy a babát. Nem tudnék annyira szerelmes lenni.2010. okt. 7. 22:12
11/14 anonim válasza:
A babát választanám. Egyértelmű, hogy nem ölném meg csak azért, hogy megtarhassam az apját. Mellesleg olyan ember nem is kellene nekem ingyen se, aki abortuszra akarna rábeszélni, pláne kényszeríteni.
12/14 Brigitta04 válasza:
22.48-as válaszolonak
Biztosan könnyebb lenne az élet ha nem engedném,hogy jöjjön.De az csak ujjabb nézeteltéréseket szülne és abbol már elegem van!Szerintem már megbánta ő azt a kijelentését,hogy vetessem el a babát!Az utánam következő hozzászólóval ellentétben nem csak lefutja a tisztelet köröket hanem gondoskodik a gyerekrül,vásarol neki.Ugy dontöttem nem tiltom meg,hogy lássa a fiát majd ha egyszer eljön az ideje és megkérdezi a gyerek,hogy miért van apa és anya külön akkor majd elmondom neki az okokat.Szerintem nem az a megoldás,hogy eltiltom az apát!
13/14 anonim válasza:
Nekem a múltkoriban késett 2 hetet. Már szinte biztos voltam, hogy baba van a dologban. (Nekem régebben már volt egy abortuszom felelőtlenség miatt, hát nem kívánom senkinek.) Férjem ezek tudatában nem örült először, mikor kérdeztem, hogy mi lenne, ha terhes lennék. Felkaptam a vizet, és elkezdtem kiabálni vele, hogy én még egyszer nem lennék rá képes,stb..... Akkor láttam, hogy végiggondolta, és azt mondta, hogy nem is kérné. (Bármennyire nem lenne aktuális a kistesó)(Na mint utóbb kiderült felfázás, meg ilyenek miatt késett.)
14/14 anonim válasza:
Szia,az apam is ezt mondta anyukamnak 41 evvel ezelott.O a babat valasztotta,igy szuletett a noverem.az apam nemhogy nem ment el,hanem megszulettem meg en is meg az ocsem is!bar kesobb azert elvaltak(30 ev mulva)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!