Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak elméletben kérdezem....

Csak elméletben kérdezem. Amikor megtudtátok, hogy babát vártok, és a párotok választás elé állított volna benneteket. Kit választottatok volna a babát, vagy őt?

Figyelt kérdés
A napokban gondolkoztam el rajta. Én tuti, hogy a babát. Nem tudnék annyira szerelmes lenni.
2010. okt. 7. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
A babát választanám. Egyértelmű, hogy nem ölném meg csak azért, hogy megtarhassam az apját. Mellesleg olyan ember nem is kellene nekem ingyen se, aki abortuszra akarna rábeszélni, pláne kényszeríteni.
2010. okt. 7. 22:52
 12/14 Brigitta04 ***** válasza:
54%

22.48-as válaszolonak

Biztosan könnyebb lenne az élet ha nem engedném,hogy jöjjön.De az csak ujjabb nézeteltéréseket szülne és abbol már elegem van!Szerintem már megbánta ő azt a kijelentését,hogy vetessem el a babát!Az utánam következő hozzászólóval ellentétben nem csak lefutja a tisztelet köröket hanem gondoskodik a gyerekrül,vásarol neki.Ugy dontöttem nem tiltom meg,hogy lássa a fiát majd ha egyszer eljön az ideje és megkérdezi a gyerek,hogy miért van apa és anya külön akkor majd elmondom neki az okokat.Szerintem nem az a megoldás,hogy eltiltom az apát!

2010. okt. 7. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkoriban késett 2 hetet. Már szinte biztos voltam, hogy baba van a dologban. (Nekem régebben már volt egy abortuszom felelőtlenség miatt, hát nem kívánom senkinek.) Férjem ezek tudatában nem örült először, mikor kérdeztem, hogy mi lenne, ha terhes lennék. Felkaptam a vizet, és elkezdtem kiabálni vele, hogy én még egyszer nem lennék rá képes,stb..... Akkor láttam, hogy végiggondolta, és azt mondta, hogy nem is kérné. (Bármennyire nem lenne aktuális a kistesó)(Na mint utóbb kiderült felfázás, meg ilyenek miatt késett.)
2010. okt. 7. 23:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia,az apam is ezt mondta anyukamnak 41 evvel ezelott.O a babat valasztotta,igy szuletett a noverem.az apam nemhogy nem ment el,hanem megszulettem meg en is meg az ocsem is!bar kesobb azert elvaltak(30 ev mulva)...
2010. okt. 8. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!