Akinek nagy súllyal született a babája, nagyobb gyerekként/ felnőttként milyen lett?
4300 grammal született a kislányom, 4 hónapos korára megduplázta a súlyát. Őszintén (így névtelenül), aggódom. Félek, hogy ez később milyen következményekkel járhat. Plusz engem halálra szekáltak a suliban (más miatt), de örök traumát okozott, mai napig pszichológushoz járok. Félek, hogy ő ezért lesz célpont és szeretném, ha ő trauma nélkül nőne fel…
Köszönöm a válaszokat.
Barátnőm és én 2 hét eltéréssel szültünk. Májusban lesznek 12 évesek a fiúk
Enyém 55cm és 3200gal, övé, 4500gal 57cmel.
Most az övé oly 155-160cm, most épp bagyon picit pocakosodott, de normál testalkat. Enyém 60kg és 175cm vékony alkat.
Van olyan ismerősöm, aki koraszülöttként született 1952-ben, amikor még fejletlenebb volt az orvostudomány. 190 centi magas, életerős nagypapa.
Én 4 kg-al születtem, 34 évesen 168 cm magas és 64 kg-os vagyok. Szóval nem kell megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!