Bántott téged a nagyobb tesód gyerekként? Ha igen akkor bocsánatot kért felnőttként, vagy csak úgy el lett felejtve?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 22:38
1/9 anonim válasza:
Igen, és csak el lett felejtve.
De nem bánom, nem haragszom már erre.
3/9 anonim válasza:
Én vagyok az idősebb tesó, de öcsém a nagyobb és erősebb. Szóval kamaszodásunk óta inkább csak szóbeli marakodás (volt) jellemző. De többnyire pár nap alatt leülepedett és mintha mi sem lett volna.
4/9 anonim válasza:
nagy testvér vagyok és bocsánatot kértem, nem haragszik :)
5/9 anonim válasza:
A testvérek úgy látom hogy általába elég csúnyán beszélnek egymással. Pl van egy autista barátom és az öccse állandóan piszkálja csúnyán beszél vele leküldi a boltba gumicukrokért. Helyébe lennék sztem már rég elköltöztem volna onnan
6/9 anonim válasza:
Igen, és azóta is sokszor, és sosincs bocsánat kérve.
7/9 anonim válasza:
Igen, egysuer még 21 évesen is. Bocsánatot nem kért, sőt, úgy csinál, mintha meg sem történt volna. Már nem állok szóba vele, mert lelkileg is elég terror, amit csinál.
8/9 anonim válasza:
Sosem kert bocsanatot
Meg felnottkent is beszolt
Volt, hogy nagyon durvan megfenyegetett...elfelejtodott, de nem beszeltunk honapokig.
9/9 anonim válasza:
Mindketten küzdősportoltunk... Megnőttem és kb két év után összekerültem vele edzésen... Utána otthon játszotta az eszét és csak annyit mondtam neki, hogy az edzésen már bebizonyosodott, hogy én vagyok a jobb... Azóta szó sem esett ilyenről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!