Csípőset evett a babám nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15hónapos babámmal ettem a virslit és vettem ma ketchupot de nem vetten észre, hogy extra csípőset. Néha néha bele mártom a ketchupba neki a virslit mert én azzal eszem és ő is szeretne egy kicsit. 2 tunkolásnyit evett belőle pár másodpercig bepirosodott a feje és kiköpte a virslit utánna kostoltam meg és észleltem, hogy csípős. Lehet baja tőle? :( Nem sírt meg semmi
2023. márc. 30. 19:38
21/23 anonim válasza:
Becsben szigoruan tilos a cukor, csoki stb ovikban. curry,halak,banan,alma...semmi keksz, edesitett uditok stb.
Akkor itt olvastam félre, így jött le,bocsi. Normális kérdés volt,de te egy akkora bunkó vagy,hogy hihetetlen. Gondolom mennyire lehet minden oké a napjaidban,ha így reagálsz az online térben egy normális kérdésre is. Te dolgod. 19# voltam.
22/23 anonim válasza:
15 te egy extra bunko kivagyok mivagyok nő vagy mar ne is haragudj...attol,hogy kulfoldon rontod a levegot nem kell igy viselkedned...ha meg nem akarsz lealacsonyodni a proli magyar nephez ne irogass ide.
23/23 anonim válasza:
Nem lesz baja. Olvastam egyszer valahol, hogy pl. meleg égövön már az egész kicsi gyerekeknek is nagyon erősen megfűszerezik az ételt, ott ezzel védekeznek a fertőzések ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!