Csípőset evett a babám nagyon nagy baj?
Sziasztok!
15hónapos babámmal ettem a virslit és vettem ma ketchupot de nem vetten észre, hogy extra csípőset. Néha néha bele mártom a ketchupba neki a virslit mert én azzal eszem és ő is szeretne egy kicsit. 2 tunkolásnyit evett belőle pár másodpercig bepirosodott a feje és kiköpte a virslit utánna kostoltam meg és észleltem, hogy csípős. Lehet baja tőle? :( Nem sírt meg semmi
dehogy baj...a baj inkabb a ketchup cukor tartalma...azon gondolkodjal inkabb miert nem paszirozol le ketto paradicsomot es adod ugy hozza naturban. nem ertem miert kell ilyen koran mar elrontani a gyerekeket...hogy 4 evesen majd mars csokit egyen es fantat igyon...
indiaban a gyerekek 7 honapos korban curryt is kapnak mar...nem a csipos a baj. a tul sos es tul cukros a baj
Aztaa 4# en nem birom megenni a vasabit kemeny gyerek lehet😊😊😊
2# nem tomom cukorral nagyon keves ketchupot szokott enni 1honapba kb 2x
Egesz eletemben utaltam a ketchupot es a paradicsomot. Aztan megis ettem mar csokit, meg ittam mar uditot...Na most akkor ez hogy van? 🤣🤣🤣🤣
2-es, zsenialis az okfejtesed, ilyet en meg nem lattam.
Egyebkent en teljesen ertem, hogy mit akarsz mondani, csak a peldad szar es a stilusod kritikan aluli. Ha azt akarod, hogy meghallgassanak, erdemes volna kicsit csiszolni magadon.
Amugy meg nem tudom van-e kozossegbe jaro gyereked, de vagod ugye, hogy ovodaban milyen etkezes van? Meg hany szulinap jut egy hetre?
Nem tudod burokban tartani a gyereket es 18 eves koraig elzarni az edessegtol.
na akkor kedves 6-os...
elosszor is logikusan tuloztam. persze hogy nem emiatt fog elkezdeni mars csokit enni DE:
ebben a korban kezded el csiszolni a gyereked...minel kesobb vezeted be a cukrot (feldolgozott gyari cukorrol beszelek) annal jobb. kezdjuk a fogakkal is...apum rendelojeben hany 2 eves ult lyukas tej foggal mar.
azonkivul 15 honapos a babam, nem meg nem jar kozossegbe ugy hogy ott hagyom. szeptemberben kezdjuk az ovit. nemtudom te hova hordod a gyereked milyen oviba de itt Becsben szigoruan tilos a cukor, csoki stb ovikban. curry,halak,banan,alma...semmi keksz, edesitett uditok stb.
egyebb kerdes?
Nem lesz a csìpős kecsaptòl semmi baja.
2-es, az anyatej cukros. Àllìtòlag a magzatvìz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!