Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csípőset evett a babám nagyon...

Csípőset evett a babám nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15hónapos babámmal ettem a virslit és vettem ma ketchupot de nem vetten észre, hogy extra csípőset. Néha néha bele mártom a ketchupba neki a virslit mert én azzal eszem és ő is szeretne egy kicsit. 2 tunkolásnyit evett belőle pár másodpercig bepirosodott a feje és kiköpte a virslit utánna kostoltam meg és észleltem, hogy csípős. Lehet baja tőle? :( Nem sírt meg semmi

2023. márc. 30. 19:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem hinnem,hogy ennyitol.baja lenne...lanyom masfel eves volt amikor csipos pörköltet evett..mar 9 eves es a mai napig szereti a csipos kajakat.
2023. márc. 30. 19:42
 2/23 anonim ***** válasza:
11%

dehogy baj...a baj inkabb a ketchup cukor tartalma...azon gondolkodjal inkabb miert nem paszirozol le ketto paradicsomot es adod ugy hozza naturban. nem ertem miert kell ilyen koran mar elrontani a gyerekeket...hogy 4 evesen majd mars csokit egyen es fantat igyon...

indiaban a gyerekek 7 honapos korban curryt is kapnak mar...nem a csipos a baj. a tul sos es tul cukros a baj

2023. márc. 30. 20:04
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
2, ennyi hülyeséget rég olvastam egy helyen. Még hogy a ketchuptól fog majd mars csokit enni. Istenem.
2023. márc. 30. 20:11
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Az enyém 10 hónapos és imádja a wasabit. Tudom, nem teljesen a csípős kategória, de ha attól nincs baja, akkor csak nincs a csípőstől sem. :) Főleg, hogy nem evett sokat.
2023. márc. 30. 20:29
 5/23 A kérdező kommentje:

Aztaa 4# en nem birom megenni a vasabit kemeny gyerek lehet😊😊😊

2# nem tomom cukorral nagyon keves ketchupot szokott enni 1honapba kb 2x

2023. márc. 30. 20:34
 6/23 anonim ***** válasza:
82%

Egesz eletemben utaltam a ketchupot es a paradicsomot. Aztan megis ettem mar csokit, meg ittam mar uditot...Na most akkor ez hogy van? 🤣🤣🤣🤣

2-es, zsenialis az okfejtesed, ilyet en meg nem lattam.

Egyebkent en teljesen ertem, hogy mit akarsz mondani, csak a peldad szar es a stilusod kritikan aluli. Ha azt akarod, hogy meghallgassanak, erdemes volna kicsit csiszolni magadon.

Amugy meg nem tudom van-e kozossegbe jaro gyereked, de vagod ugye, hogy ovodaban milyen etkezes van? Meg hany szulinap jut egy hetre?

Nem tudod burokban tartani a gyereket es 18 eves koraig elzarni az edessegtol.

2023. márc. 30. 20:40
 7/23 anonim ***** válasza:
10%

na akkor kedves 6-os...

elosszor is logikusan tuloztam. persze hogy nem emiatt fog elkezdeni mars csokit enni DE:

ebben a korban kezded el csiszolni a gyereked...minel kesobb vezeted be a cukrot (feldolgozott gyari cukorrol beszelek) annal jobb. kezdjuk a fogakkal is...apum rendelojeben hany 2 eves ult lyukas tej foggal mar.

azonkivul 15 honapos a babam, nem meg nem jar kozossegbe ugy hogy ott hagyom. szeptemberben kezdjuk az ovit. nemtudom te hova hordod a gyereked milyen oviba de itt Becsben szigoruan tilos a cukor, csoki stb ovikban. curry,halak,banan,alma...semmi keksz, edesitett uditok stb.

egyebb kerdes?

2023. márc. 30. 20:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, nem ízlett neki, kiköpte, ennyi. Nálunk 2 évesen a csípős kolbász volt a menő és a borskabátos szalámi. És minden alkalommal picit megnyalta a zöld hegyeserőst, tetszett neki hogy picit csíp.
2023. márc. 30. 20:56
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem lesz a csìpős kecsaptòl semmi baja.

2-es, az anyatej cukros. Àllìtòlag a magzatvìz is.

2023. márc. 30. 20:59
 10/23 anonim ***** válasza:
9%
9es :-D koszonom evve lsokat elarultal a tudasodrol..hogy az anyatej cukor neked egyenlo a rafinalt cukorral a gyarakbol. bravo. nembaj..jo leszel masra
2023. márc. 30. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!