Csajok, őszintén! Akiknek hasfájós volt a babájuk, azok ettek csípőset, erősen fűszereset terhességük alatt?
Ennek semmi köze a terhesség alatti étrendhez, a gyerek fáradtsága okozza legtöbbször a hasfájást.
Még a szoptatás alatti ételek sem egyértelmüen okoznak hasfájást, van, amelyik gyereknek akkor sincs baja, ha az anya egész nap töltött kápsztát eszik sok erös paprikával, a másiknak meg már akkor is fáj a hasa, ha az anya sóban-vizben krumplit eszik.
Mellesleg a világ nagy részén az emberek kimondottan erösen és füszeresen esznek, sokkal inkább, mint MO-on, mert ahol rosszak a higiéniai viszonyok, ott csak a nagyon erös, füszeres ételektöl nem kapnak ételmérgezést. Ennek ellenére ott semmivel sem több, söt inkább kevesebb a hasfájós gyerek.
Én imádom a fűszeres kajákat, így is főzök. Terhesség és szoptatás alatt nem változtattam semmit az étkezési szokásaimhoz, hál isten egyik gyerekem sem lett hasfájós.
Kétlányos 21hkm.
Akkor nem hibáztatom magam ezért. Mert eszembe jutott, hogy lehet a terhesség alatti csípős kajáktól lett szegény kislányom hasfájós...
Köszi, hogy írtatok.
Én ne szeretem az erőset és nagyon fűszereset alapból sem, terhesen meg végképp ne kívántam.
Lányom nagyon hasfájós volt, iszonyat volt...
Úgyhogy én sem látok ebben összefüggést.
Sajnálom a sok hasfájós babócát. :(
Reméljük gyorsan túllesznek rajta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!