1hónapos tápszeres babának mennyi teát lehet adni egy nap? Hány ml-t? Cukros teát, vagy cukor nélkül adjam neki? Eléggé hasfájós, és nehezen jön a kaki is.
Inkább vizet adj, a teától is fájhat a hasa!
Próbálj másfajta tápszert, hátha attól nem lenne szorulása!
A vízen kívül 1-2 korty cukros Kamilla tea, attól lehet könnyebben kakil majd, de ha folyamatosan azt adod, akkor nem hat majd!
A kömény teától is fájhat a hasa, na meg a teától jól lakik, eltelíti, és nem fog annyit enni!
Az én orvosom és védőnőm szerint nem teáztatjuk a babát. Én csak vizet adok neki, de még azt se nagyon, mert nagyon bukós. Cukrot semmiképp nem adnék.
Ha nehezen kakil váltsatok tápszert, vagy próbálj meg neki babavizet adni.
2-es vagyok.
Szerintem írj ki egy külön kérdést, mert itt már nem nagyon fognak válaszolni. Én nem tudok ajánlani tápszert, mert nálunk még eddig az összes olyantól szorulásos, ami a bukására jó. Ma megint váltottunk, reménykedem hátha ez jobb lesz. Ha a Te babád nem bukik, akkor nem kell neki AR-es tápszer, én azokat viszont nem ismerem. Amúgy most mit kap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!