Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 kicsi gyerekkel maradtam...

2 kicsi gyerekkel maradtam egyedül. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A párom meghalt 2hónapja, az egyik gyerkőc 14hónapos, a másik 1 hetes. iszonyatos amit átélek,nem is tudom hogyan tovább a férjem nélkül.Itt a két pici olyan boldogok lehetnénk.Ehelyett egyedül..És örülök a miniknek,de persze így boldogságom nem felhőtlen..Egyedülálló anyukák segítsetek,hogyan lehet boldogulni?Nem anyagilag gondolom,hanem a lelkileg mekkora teher?

Egy végtelenül szomorú 23 éves anyuka

2010. okt. 7. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Fogadd őszinte részvétem... :( Sok okosat nem tudok mondani, mert előttem már írták amit én is írnék és én nem vagyok egyedül. De mindenképpen tudd, hogy most sokan állunk lelkileg melletted és osztozunk a fájdalmadban!!! Szerintem minden anyának ez az egyik legrosszabb rémálma amit most átélsz.

Sok-sok erőt, kitartást kívánok és hogy mihamarabb sikerüljön túlélned ezt a szörnyűséget!!!

2010. okt. 7. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

szia! Nem te voltál véletlenül, akinek a párja motorbalesetben halt meg? És kérdeztél a múltkor valamit arról, hogyan fogsz menni szülni így?

Még egyszer részvétem. A gyerekek előtt erősnek kell lenned, mert érzik ha sírsz. De azért kérlek, gyászolj. A gyász sok bennszorult feszültséget felszabadít. Ne félj segítséget hívni, hogy ne legyél egyedül. Nagyon sajnálom, ami veled történt, belehalnék lelkileg, ha ilyen helyzetbe kerülnék, el tudom képzelni, milyen nehéz lehet. Várj türelmesen. Az idő sok sebet begyógyít.

2010. okt. 7. 21:16
 13/20 A kérdező kommentje:
De igen, ő volt a motoros...:(Nagyon köszönöm mindenkinek!Segítségem van szerencsére,de az élet mindenkinek folytatódik,nem várhatom el,hogy mindig mellettem legyenek.A házba holnap megyünk vissza, nagyon félek tőle. Az a rengeteg emlék, az utolsó szög a falban, minden őrá emlékeztet. Az ember legszívesebben elmenekülne a világból. De itt vannak a picik..Úgy érzem sossem lesz jobb és már sosem lehetek boldog..
2010. okt. 7. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

....egyszerűen szavak nincsenek erre a tragédiára!!! Nem is tudom, ebben a helyzetben mit lehet mondani, ami segíthet...őszinte részvétem! Egyébként felháborító, amit veled csináltak, láttam a riportot, miszerint eléd tették a baleset képeit!! De mesélj, mekkora a pici babád? Ő jól van?

Sok erőt nektek!

Évi

2010. okt. 7. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fájdalmas ami veled történt.Fogadd részvétem.Én is egyedül vagyok a kicsi lányommal,aki 11hónapos,de az én helyzetem semmi a tiédhez képest...

Csak kitartást és erőt kívánok neked,hogy túl éld ezt a fájdalmas időszakot...A kicsi gyermekeidből próbálj erőt meríteni,ők igazi kis angyalok,akik segítenek neked.Vigyázz magadra.

2010. okt. 7. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Őszinte részvétem.

Nekem is meghalt a férjem,5 hónapja.

Ha van kedved,írj privit.

Ha tudok szivesen segítek bármiben.

2010. okt. 8. 07:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Elöször is Őszinte részvétet kívánok! Amikor olvastam a soraidat és a hozzászólásokat bevallom megkönnyeztem . Rájöttem arra , hogy ilyenkor a mi problémáink (miért sír a pici,miért nem eszik ...stb)eltörpülnek a te tragédiád mellett!Jó tanácsot ilyenkor szerintem senki sem tud adni talán csak az aki végig ment hasonló dolgokon!Én csak kitartást ,egészséget és sok erőt tudok kívánni nektek!!Biztos vagyok abba ,hogy a fájdalmad idővel enyhülni fog és majd újra megtalál a boldogság!!!
2010. okt. 8. 07:32
 18/20 A kérdező kommentje:
A picur egészséges..jó nagy baba!4180g-al született!Az ember egyébként is olyan érzékeny ilyenkor, hát még így..nagyon fáj..fel nem lehet ép ésszel fogni,hogy valakitől elköszönsz reggel,hogy este találkozunk..és sosem jön haza...úgy érzem már sosem leszek boldog..
2010. okt. 8. 13:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához! Nem tudom, hogyan és mennyi idő alatt lehet az ilyen tragédiát feldolgozni, támaszkodj a családra, minden támogatásra szükséged van!!
2010. okt. 11. 10:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha esetleg jársz még erre, hogyan alakult azóta az életed?

Szívből remélem, hogy boldog vagy!

2020. dec. 31. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!