Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 kicsi gyerekkel maradtam...

2 kicsi gyerekkel maradtam egyedül. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A párom meghalt 2hónapja, az egyik gyerkőc 14hónapos, a másik 1 hetes. iszonyatos amit átélek,nem is tudom hogyan tovább a férjem nélkül.Itt a két pici olyan boldogok lehetnénk.Ehelyett egyedül..És örülök a miniknek,de persze így boldogságom nem felhőtlen..Egyedülálló anyukák segítsetek,hogyan lehet boldogulni?Nem anyagilag gondolom,hanem a lelkileg mekkora teher?

Egy végtelenül szomorú 23 éves anyuka

2010. okt. 7. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
:'(((((((((
2010. okt. 7. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

jézusom:(((((

vannak szüleid? rájuk támaszkodj, ne legyél egyedül.

2010. okt. 7. 19:28
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

Oszinte reszvetem!

Nagyon nehez helyzetben vagy, de a ket gyerkoc miatt muszaly tartanod magad. Mindig veletek lesz, vigyaz ratok es osszetart titeket.

2010. okt. 7. 19:30
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Őszinte részvétem :( Nagyon sajnálom, ami veled történt. Nagyon nagy szükséged lesz most a családod és a barátok támogatására. Ha gondolod és szeretnél beszélgetni, esetleg lelki támaszra van szükséged, akkor írj privit és elküldöm az msn címemet. Kitartást Neked és hatalmas lelkierőt kívánok és persze gratulálok a babáidhoz nem utolsósorban.

Heni (4 éves és 1 éves kisfiúk édesanyja)

2010. okt. 7. 19:30
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Öszinte részvétem!A növérem férje is meghalt igaz már 3 éve,ö is 2 kisgyerekkel maradt az egyik 6 a másik 1 éves volt!nagyon nehéz volt neki is ugye a nagyobbik már értett valamicskét abbol ami történt és ö nem mert elötte sirni hogy erösnek lássa a kisfiu!Azota ugye már sok idö eltelt vissza ment dolgozni a kicsi után!Mindig azt mondta hogy már soha többet nem kell neki senki de most a munka helyén megismerkedett valakivel és egy ideje már nagyon boldogok igy most már ujra négyen!Igaz a házba ahol laktak és ahol történt a dolog azota sem ment vissza!
2010. okt. 7. 19:33
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Részvétem neked! Tudom semennyire sem vígasz, de én a párommal sem vagyok boldog, állandóan a munkahelyén van késő éjjelig, ennek ellenére elég rosszul állunk anyagilag, itthon még a férfi munkát, feladatokat sem csinálja meg, nincs igazán segítségem, a 8 hós babám elég strapás és még anyuka barátnőm sincs, elég nagy magányban vagyok egy nagy városban. Épp ma gondolkodtam rajta, hogy mi értelme még együtt maradni a párommal. Nem így képzeltem el az anyaságot.
2010. okt. 7. 19:33
 7/20 anonim válasza:
100%
Részvétem. Most szükséged lesz a barátaidra, családodra, ők segíthetnek. Koncentrálj a gyerekekre, legyen meg mindenük! Ők a legfontosabbak!
2010. okt. 7. 19:49
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Részvétem, nagyon nehéz lehet neked. Megkérdezhetem, hogy a pároddal mi történt?
2010. okt. 7. 19:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Öszinte részvétem! Értelmes választ nem tudok adni, hiszen nem tudom min mész át, csak kívánni tudom, hogy a gyerekek, család, barátok elég kapaszkodót adjanak! Rengeteg kitartást kívánok!

Itt van egy tipp: a napló írás. "Ez a napló nem annyira az események rögzítésére szolgál, hanem inkább az érzések, gondolatok, álmok leírására. Sokak számára a napló egy "csendes, segítő társsá" válhat, ami nem pótolja ugyan az emberi kapcsolatokat, de ezek mellett is sokat segíthet."

[link]

A szívem szakadt meg, ahogy olvastam a soraidat!

2010. okt. 7. 19:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, rossz ilyet olvasni, hallani, részvétem. Támaszkodj a szülőkre, testvér, barát segithet. Én még fontolóra venném a hazaköltözést is, ha csak ideiglenesen. Tudom, mindenkitől azt hallod, törődj a babákkal, ők majd lekötik a figyelmed és a gondolataidat, de ez egyáltalán nem ilyen egyszerü. Segitségre, támogatásra van szükséged, hogy minél előbb lábra állj a tragédia után és újra teljes értékü anya lehess, mert most mindennél jobban szükségük van rád, de egyedül nagyon nehéz lesz. Én is egyedül nevelem a babámat, az én párom havonta egyszer jön haza, külföldön dolgozik. Nagyon nehéz! El tudom képzelni, neked mennyire nehéz lehet. Sajnálom!
2010. okt. 7. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!