Hogyan oldottatok meg pl 1 bevásárlást egyedül 2 gyerekkel?
Hát szerintem örülj, hogy van autód, mert úgy könnyű. :o) Olyan helyre menj vásárolni, ahol van nagy fémkocsi. Az autós babaülést ráteszed a kocsira keresztbe, a nagy gyereked meg beül, vagy megy gyalog, aszerint, hogy éppen hogy jobb.
Nálunk 23 hónap különbség van. Mózeskosaras nagy babakocsink volt kezdetben, alulra pakoltam a boltban, nagy lányomnak meg testvérfellépője volt. Hóban/esőben is mentünk, negyed óra gyaloglásra van a bolt...
Szerintem hamar bele fogtok jönni, ezen ne aggódj!
Szép szülést Neked!
Szintén 21 hó különbség.
Szerintem örülj neki, hogy tudsz autóval menni, mert úgy egyszerűbb. Én gyalog mentem, nem részletezném, hogy kétszer addig tartott a vásárlás, mintha egyedül vagy segítséggel mentem volna.
Tél volt, a járda nem lett letakarítva, így az úton mentünk, de ott is nagy hó volt. A babakocsit 1 kézzel toltam, másik kezemmel meg fogtam a nagyobbik kezét. A boltba lépcsőn lehet felmenni, 8 fokon. Szerinted? Bent a boltban szintén izgalmas volt, utána lemenni a lépcsőn a megpakolt babakocsival, szintén.
Ha normális bolt van nálatok, ahova rendesen be lehet menni, akkor örülj neki:)
Szerintem autóval egyszerűbb menni. Az öltöztetés nálam sosem macerás, csak maga a "közlekedés".
Nekem sincs autóm. Nekünk is tesókocsi volt. Az mindenre megoldás:) Alulra pakoltam a bevásárolni kívánt cuccot (ezeknek szerencsére hatalmas a bevásárlókosaruk alul :) ) és mindkét gyerek egy helyen volt, nem rohant a nagyobb autók alá meg szanaszét a polcok között.
Én nem bírtam egy örökmozgó 21-24 hóssal úgy vásárolni, hogy na akkor te szépen itt állsz mellettem amíg én vásárolok...
Szia!
Kocsival csak kicsit macerásabb, mint 1 gyerekkel.
Szerencsére 2 szemünk és kezünk van, tehát minden gyerekre jut 1 :)
Mi így csináltuk: amíg hordozót használtunk a kicsinek, keresztbe raktam a bevásárlókocsira (amíg pici volt, legtöbbször aludt végig), az overált kicipzároztam, a sapkát levettem róla. A nagy beült a bev.kocsiba és ha nagyon nyűglődött, akkor (és most jön a legfelháborítóbb rész, a gyengébb idegzetűek takarják el a szemüket!) a kezébe nyomtam egy kiflit, azzal elnyammogott, amíg gyorsan bevásároltam :)
Mondjuk az vicces volt, amikor pisilnie kellett, de azt is megoldottuk :)
Hozzáállás kérdése az egész, mivel muszáj egyedül megoldanod, hát kezeld lazán a helyzetet, legyen nálad váltás ruha és pelus mindkettőnek, enni-innivaló (meg neked 1-2 Xanax) és minden simán fog menni! :)))
23 hónap különbség.
Babakocsiban a kicsi, gyalog a nagy.
Semmi extra, te fogsz leizzadni, mert először persze a gyereket vetkőzteted le, azután magadat.
Nincs segítségem, megoldom a bevásárlást.
Eddig 1-2 naponta jártam vásárolni 1 gyerekkel, most a 2-vel inkább heti 2-szer, egyszerre veszek meg mindent inkább.
Jaj, viszont 1 jótanács: minél közelebb parkolj a bevásárlókocsi tárolóhoz és a táskádra nagyon figyelj!!!! Nekem a múltkor a Cora parkolójában kifigyelték a khhhmmmm c....-ok, hogy először bepakoltam a cuccokat a csomiba, majd bedobtam a táskámat az anyósülésre, beraktam és bekötöttem a gyerekeket a gyerekülésekbe, majd visszatoltam a bev.kocsit a kb. 1,5 méterre lévő helyére, amikor megszólított az egyikük, hogy ezmegaz merre van. Szerencsére elég bizalmatlan vagyok, így hátrafordultam és a másikuk már ott állt a jobb oldali ajtónál és éppen a táskámmal szemezett...
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!