Miért lett kevesebb a gyeden 10000 ft tal? és hogy f. ba tudjam beoszatni eddig sem könnyen egyedül egy cukor beteg gyerekkel . Elegem van mért csinálja ezt az állam. Hogy lehet igy élni? Egszerüen már azon agyalok hogy nincs éretelme küszködni.
sajnálom :(((( nekem is annyival lett kevesebb mert a február rövid hónap és hülyén jöttek ki a hétvégék.
idén meg alapból csökkent mert megemelték az szja-t és a nyugdíjjárulékot, tehát jövő hónapban sem annyi lesz mint decemberben :(
ha kértél családi adókedvezményt akkor elméletileg jövő hónapban jobb lesz, de én már nem hiszem :(
megértem mit érzel, nálunk is nehéz a helyzet :(((((( már a pelusra alig marad pénz :(((
Magyarországon ezerszer is meg kell gondolni hogy vállal-e gyereket az ember.
Ha nincs biztos háttér, az államra nem lehet számítani sajnos.
És egyre nehezebb...
Nekem is van már egy gyermekem.
Elváltam.
Az tuti, hogy még egyszer csak akkor szülök, ha teljesen egyedül is fel tudom nevelni a gyerekeket, mert ugye mi van ha ismét elválok...
Szomorú, hogy a nőknek már így kell gondolkozniuk.
Igen attól kevesebb, mert rövid a hónap.Nekem is van egy5 hós fiam, most kaptam először gyedet a tgyás után, hát mondanom sem kell hogy 24-gyel rövidebb......
Ha arra vártam volna,hogy jól éljünk, úgy hogy bevállalhassunk egy gyereket, sosem lett volna babánk.De az a boldogság amit nap mint nap nyújt, megfizethetetlen.Őneki meg legyen mindene, semmi más nem érdekel már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!