Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a "legdrasztikusabb"...

Mi volt a "legdrasztikusabb" dolog, amit a Suttogóban olvastál? És megvalósithatatlannak tűnt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 20:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Az egész !
2010. okt. 5. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Akkora baromság az egész,szerintem nagyon gyorsan szabadulj meg tőle!!!

Neveld úgy ,ahogy anyukád és többgyermekes anyukák tanácsolják!!!Az a legjobb,ha összegyűröd egybe a sok tanácsot,és úgy neveled a babád!!!

2010. okt. 5. 20:44
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem volt benne különösebben drasztikus dolog. De én nem vagyok annyira összeszedett anyuka, hogy betartsam a napirendre vonatkozó ajánlásait.
2010. okt. 5. 20:47
 4/16 anonim ***** válasza:

a "tömjük tele a gyereket éjjelre", azaz az álometetés. én csináltam egy darabig, de kiröhögtek érte, és ennek ellenére fel is kelt enni.

a napirend kialakítása, a susogás nálunk bejött.a napirend nem pontosan úgy ahogy le volt írva, hanem a lányom igényeihez mérten, de fő vonalaiban segített kialakítani. azt hiszem, hogy ez a fő mottója, a többi csak praktika, ami bejön vagy sem, így ez sem rosszabb vagy jobb más praktikáknál.

2010. okt. 5. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Én sokmindent felhasználtam a könyvből, egyedül az álometetést nem csináltam. Az altatással és a napirenddel kapcsolatos dolgok nagyon bejöttek.
2010. okt. 5. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem se halgass a könyvben leírtakra, főleg az álometetés a hülyeség amit az elöttem szólók is írtak.Én kipróbáltam és egyáltalán nem jött be .Sőt!!!
2010. okt. 5. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:
SZia, nekem a napirend úgy-ahogy bejött,és használom is, nekem segített abban hogy mikor tegyem le a fiamat aludni( jelek). Álometetést ki sem próbáltam, az nem tetszett.
2010. okt. 5. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem olvastam végig az egészet, mert kiakasztott az írónő öntömjénező stílusa. Az elején már nyilvánvalóvá vált a szoptatás-ellenesség, ez háborított fel leginkább. Felvesz-letesz módszer, meg hogy tömjük meg a babát elalvás előtt, szintén nem bababarát. Szinte rá kell erőltetni a babára, hogy átaludja az éjszakát. A hideg ráz az egész könyvtől.
2010. okt. 5. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
egyetértek a többséggel, az egész idegesített. Szakmámból kifilyólag tanultam gyermeklélektant és gyermekpszichológiát, én inkább azokra a dolgokra támaszkodom, mint erre a sok maszlagra.
2010. okt. 5. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
Elolvastam, majd gyorsan vissza is adtam a könyvet a tulajdonosának, a tartalmát meg gyorsan elfelejtettem (volna, ha nem csapja ki nálam az egész a biztosítékot). Nagyon szép és jó, hogy az újszülöttnek próbálj kialakítani egy rendszert, de ha ő nem erre a ritmusra szeretne beállni? Mi van, ha ő etetés után azonnal elalszik? Miért kötelező a pici kezére kesztyűt húzni? Nehogy hozzáérjen az anyja bőréhez? Tedd le mindig, ha éppnem a gondozását végzed, nehogy hozzászokjon... persze, testi kontatktusra csakis akkor van szüksége.... Én is tanultam anno gyermekpszichológiát, meg van 4 gyerekem, tudom, hogy ők egyéniek, nem lehet minden gyereket azonos sablon szerint nevelni, még ha az írónő szerint ez a normális... Ja! A szoptatáshoz való hozzáállása borzalmas, az álometetés baromság (én is kipróbáltam,bár akkor még nem olvastam a könyvet), csupán azt értem el, hogy a lányom a szokott 3-4 óránkénti kelés helyett óránként felébredt, gondolom, fájt a hasa... Az meg, hogy egy bizonyos idő után kötelező a gyereket leszoktatni az éjszakai etetésről, baromság, nem tudom, milyen ember az, aki képes hallgatni az ordító, őrjöngő gyerekét akár 1 órán keresztül is... ui. a paskolgatás, az,hogy ott állsz, mint Bálám szamara kevés gyereket nyugtat meg.. Lehet pontozni!
2010. okt. 6. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!