1.5 éves fiam már 8.napja nem kakil.Vigyem orvoshoz ?
Figyelt kérdés
Ingert néha látom rajta,puki is jön neki, de kakilni még sem kakil. 1 évesen küzdöttünk székrekedéssel, azt sikerült rendezni sziruppal, akkor nagyon szenvedett, ha jött neki az inger,nem tudta kinyomni, de ez más most szerintem, nem sírdogál és nem erőlködik. Már kezdek aggódni,mert 8.napja nincs kaki. Igaz most 2 hete jóval kevesebbet is eszik, talán a foga végett, de folyadékot iszik. Nem tudom mi tévő legyek,még várjak ?2023. febr. 27. 11:07
21/45 flora08 válasza:
Kérdező, bocsánatot kérek, valóban nem volt egyértelmű: nem Neked szólt a kérdés 🙂 A hozzászólások között volt, aki írt a kizárólag anyatejes babákról, és meglepődtem, mert tudtommal ennyi idősen már nem valószínű, hogy csak és kizárólag anyatejjel táplálkozzon a kicsi. Szívből ajánlom újra a Laxaclean-t. Ok, nem fog ujjongani, mikor beadod neki, de tényleg sokszor segített már, és viszonylag rövid időn belül. A legjobbakat kívánom!
22/45 anonim válasza:
Gyerekorvos váltáson is gyorsan elgondolkodnék...2 gyerekem van, nem vagyok paramami egyáltalán de ez nem normális
23/45 anonim válasza:
Kerdezo, az anyatejest arra irtuk, hogy anyatejes csecsomoknel ( oda is irtam, hogy csecsemo ) normalis hogy ennyi ideig nincsen, de maskor nagyon nem.
24/45 anonim válasza:
Lexaclean.azonnal
Ne hogy bélösszecsúszása legyen.
Barátnőméknek semmi tünete nem volt,csak étvágytalan volt a gyermek
Bevitték a kórházba, röntgen mutatta ki
Gyorsan belinkelem neki a kérdésed, hogy ő is írjon neked.
Ne várj holnapig
Menjetek el venni Lexacleant azonnal hat
Majd irj
25/45 anonim válasza:
Kerdezo,ne panikolj...a lanyom volt igy.neki 10 nap volt a maximum,orvos latta mar a 4.nap utan.a hasa nem fajt,egyszeruen nem kakilt.duphalac es glicerin kupot kaptunk.a duphalacot nekem ket naponta adnom kellett,hogy legyen kaki.
26/45 anonim válasza:
Ennyi idő után szájon át alkalmazható szert nem szabad adni (megindítja a bélmozgást de a széklet nem tud távozni vagy nagy fájdalommal), csak kúp és beöntés jöhet először szóba.
27/45 anonim válasza:
Szia! Sikerült azóta kakilnia?
28/45 anonim válasza:
26!
Igen, ez így van. De látod,az orvos nem mondta el neki!
29/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi hogy ennyien aggódtok. Adtam neki glycerines kúpot, attól kb 2 óra után elkezdett kakilni. Már épp indultunk volna sürgősségire. 3x is kakilt, nem volt neki annyira kemény sem száraz, normálisnak tűnt, igaz a mennyiség nem volt sok. És tegnap vagy ma bújt ki egy foga, most vettem észre, lehetséges hogy csak ezért evett folyton csak húslevest ? Már nem tudom eldönteni, hogy mitől, de reggel megyünk mindenképp dokihoz, hogy nézzék meg.
2023. febr. 27. 23:46
30/45 A kérdező kommentje:
Többet nem várok ennyit, ha nincs kaki. Halogatom mindig a glycerines kúpot, mert rémisztgetnek vele hogy az csak a legvégső esetben szabad adni,mert rászokik, ugyan így a Duphalac szirup....és nehezen tudtam megítélni, hogy ez végső eset e, így hogy jókedvű volt, puki ment és nem mutatta hogy fájna a hasa. Egyszerűen azt gondoltam, hogy mivel 2.hete már csak húslevesen él, ezért nincs nagyon mit kakilnia. Már rettentő rossz anyának érzem magam hogy eddig vártam :(
2023. febr. 27. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!