Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téged zavart hogy nem te...

Téged zavart hogy nem te szültél először a párodnak? Ha nincs gyereked, akit zavart mi segített ezen túl lenni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 07:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én megéltem a férjemmel úgy, hogy neki már volt előtte kettő. Azt hogy hogyan éljük meg közösen, azt mi teremtjük meg.

Az meg egy hatalmas "fegyvertény", hogy a közös gyerek 0-24 ott van veletek. Az előzőek meg csak láthatáson. Teljesen más kapcsolat tud kialakulni. Nálunk legalábbis ez van.

Két dolgot tehetsz: ha ez ennyire zavar, akkor szakember segítségével, akár pszichodráma keretei között foglalkozol ezzel az érzéssel és megfejted, hogy honnan ered, mi a gyökere, miért zavar ennyire, jobban mint másokat. Ha ezt nem szeretnéd, és az érzést sem tudod elengedni, akkor tényleg jobb ha nem maradtok együtt, mert ez a dolog csak mérgezné a kapcsolatotokat.

2023. febr. 21. 13:03
 22/22 A kérdező kommentje:
Nekem vannak ilyen gondolataim és tudom ezen ő sem tud változtatni, felhozni már nem akarom neki mert volt ezekről szó,a kapcsolatunkal nincs baj és boldogok vagyunk együtt, nem tudom nekem ez miért fáj annyira hogy én nem én teszem először apává. Talán önző vagyok?
2023. febr. 21. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!