Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téged zavart hogy nem te...

Téged zavart hogy nem te szültél először a párodnak? Ha nincs gyereked, akit zavart mi segített ezen túl lenni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 07:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

A masodik kerdes nehezen ertheto, arra gondolsz, hogy még nincs közös gyerek a párodnak meg van és ezen mi segit?

Hát engem nem zavart, mert másképp fogom fel. Én nem valakinek szülök (meg mas se), egyszerűen szaporodunk, szebben fogalmazva csaladot alapitunk. :-)

Ha jó pasi (kinézetre, egészségre...), akkor nezd azt, hogy neked jo lesz, ha lesz tőle gyereked, mert az jo testi adottsagu lesz.

Azt nehezebb elfogadni inkabb, hogy gyerek beelozheti a ti kettotok parkapcsolatat es kesobb a kozos gyereket is. Errol azonban beszelgeteseket kell kezdemenyezned es nem csak a szavaira figyelni, hanem arra is a valosagban hogyan cselekszik...pl most mi a viszonya az elso gyerekehez/gyerekeihez. Ha aggaszt, hagyd ott es keress fuggetlen, gyermektelen ferfit.

2023. febr. 21. 07:21
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem, sőt, örültem, mert láttam, hogy jó apa.
2023. febr. 21. 07:32
 3/22 anonim ***** válasza:
18%

Minek nehezíted meg a saját dolgod gyerekes pasival?

Gondolkozz el azon, hogy a pasi miért egy gyerektelen nőt választott másodszorra (is).

2023. febr. 21. 07:33
 4/22 anonim ***** válasza:
72%

Engem zavart (lehet megkövezni), dolgoztam is rajta pszichológussal.

Neki két fia van. Az is segített, hogy lányunk lett.

2023. febr. 21. 07:38
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Ennyi erővel minden zavarhatott volna benne, mert semmit nem velem csinált először, ami a családi élethez tartozik. Nem engem kért meg, nem engem vett el, nem velem vett házat, nem velem alapított családot, nem velem nyaralt, stb...

Én nagyon szerettem volna gyereket, és ő pedig rengeteget foglalkozik az előző házasságából született gyerekeivel. Nekem a közös gyerek valamilyen szinten pótolta a hiányát, ami kiesett az első gyerekek miatt. És igen, örültem, hogy láttam, hogy jó apa.

2023. febr. 21. 07:42
 6/22 A kérdező kommentje:
Engem az is zavar hogy nem engem vett el először, tudom ezeken nem lehet változtatni, csak elfogadni,rosszul esik hogy nem én tettem őt először apává.
2023. febr. 21. 08:02
 7/22 anonim ***** válasza:
67%

De akkor minek mentel hozza,es minek jöttel ossze vele?gondolom mar akkor is zavart..

Ja ,a fene nagy szerelem...

2023. febr. 21. 08:17
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Persze, nyilván valamennyire mindenkit zavar.Valószínűleg a volt feleségét is zavarja, hogy a volt párja most másik nővel alapít újra családot. De ezzel nem tudsz mit tenni. Azért szerintem mire idáig eljuttok, ezen nagyjából túl kell lenni, mivel ezt tudtad akkor is, amikor megismerkedtetek, tudtad, hogy mit vállalsz, mi van a csomagban. Nekem magát a döntést meghozni volt nagyon nehéz, hogy oké, hozzámegyek, bár tudom, hogy van 3 gyerek, meg van volt feleség, és nem lesz egyszerű. Ezen keseregni, mikor már úton van a baba, teljesen felesleges, és csak magadnak ártasz vele.
2023. febr. 21. 08:19
 9/22 A kérdező kommentje:
Nincs úton a baba, és nem vagyok a felesége sem, talán ezért is zavar hogy mi még nem tartunk itt.
2023. febr. 21. 08:26
 10/22 A kérdező kommentje:
De tudom valakit az anyós zavar, vagy egy legjobb lány barát szóval lehet másnak is van ami nehéz
2023. febr. 21. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!