Mikor volt időtök újra főzni csecsemő mellett?
"Főzzön az, aki ráér. Nekem többet ér a gyermekemmel töltött idő."
????
A kettő mióta zárja egymást? Az én gyerekem születése óta ott van velem, mikor főzök, besegít a maga kis módján, játszik a tányérokkal, zöldségekkel, satöbbi. De őszintén, ha elvan 15 percig egyedül a kisautójával, míg odateszek valamit, az sem zavar, egész nap együtt vagyunk, talán nem lesz lelki traumája abból, hogy nem bújok a fenekébe abban a 15 percben.
De ezt mondom, hogy azok az anyukák, akik nem főznek, valahogy mindig szükségét érzik, hogy leszólják azt, aki igen, megmagyarázzák, ők miért nem főznek, miközben senki nem kérdezte. A kérdés az volt, mikor kezdtetek el főzni, nem az, főztök-e.
Azon kéne elgondokodni a kajarendelős anyukáknak, miért érzik, hogy nekik kényszeresen magyarázkodni kell, mert nem főznek? Miért érzik, hogy úgy kell beállítani, aki esetleg főz, az nincs a gyerekével?
Hát nem tudom, én egész nap a 2 évesemmel vagyok, hol máshol lennék?
Hol a f*szomba spóroljak már? Nem megyek étterembe, nem járunk moziba, a gyereket csak ingyenes programokra viszem, nem ülök kocsiba hosszabb távra, nem veszek magamnak ruhát, nem eszek minden este nasit. De akkor sincs pénzem minden nap kaját rendelni. A vacsora ugyanúgy ott van, ott se lehet mindig hideget enni.
Várom azt a választ, hogy akkor több pénzt kell keresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!