Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor volt időtök újra főzni...

Mikor volt időtök újra főzni csecsemő mellett?

Figyelt kérdés
Volt segítségetek?

2023. febr. 8. 21:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Vagyis nem, mert én meg őszintén, elég sz*ranyának tartom, aki képes napi szinten menzaminőségű kaján tartani a gyerekeit, de mégsem szoktam lesz*ranyázni őket attól függetlenül, hogy ez a véleményem, ha valaki szerint rendben van, hogy kockás húslevesen, darás tésztán meg hasonlókon nevelkednek a gyerekek.
2023. febr. 9. 16:19
 32/42 anonim ***** válasza:
78%

Nincs okom magyarázkodni. De nem menza minőségű, ha az lenne szerinted én adnám a gyermekemnek? Én a rosszat akarnám a gyermekeimnek? Nem, sőt

Olyan változatos ebéd van, hogy én nekem eszembe sem jutna olyat főzni. Nem vagyok annyira kreatív. Én nem is tudom, máshol ennyire rossz a sulis ebéd? Komolyan kérdezem. Sokan nincsenek megelégedve vele. Itt mindenki dicséri, lehet ez kivétel, sőt ezek szerint biztos. Valaki hamarabb rendeli ezt az ebédet mint az éttermit, pedig nem 1 van a városunkban, hanem 6-7

2023. febr. 9. 17:01
 33/42 anonim ***** válasza:
23%

Másolom a heti menüt, abszolút nem menza szinvonalú, szerintem.

Hétfő

Zöldborsó leves

Tejszínes csirkemell csíkok galuskával

Kókuszgolyó

Kedd

Tárkonyos zöldségragu leves

Sült tarja burgonyapűré

Szerda

Grízgaluska leves

Székelykáposzta

Lekváros piskóta tekercs

Csütörtök

Brokkolikrém leves

Rántott sertérkaraj rizs káposztasaláta

Péntek

Jókai bableves

Mákos tészta

Palacsinta

2023. febr. 9. 17:09
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem menza színvonal de azt nem akarod megérteni hogy akármilyen atyaúristen nagyüzemi konyhája lehet nem főznek akkor sem olyan alapanyagokból mint otthon
2023. febr. 9. 19:20
 35/42 anonim ***** válasza:
83%

Picit félre értetted amit irtam

Tudom miből készül, épp azért is rendeljük, hisz édesanyám főzi a suli konyháján! Rosszat anyukám sem adna ide nekünk.

Már lassan 20 éve ő főz, pár év múlva megy nyugdíjba, persze nem szívesen hagyná ott, mert nagyon jól érzi ott magát. És tényleg szeretik a munkáját.

Ha anyukád főz, a nagymami, nem ehetne belőle a gyermeked?

Itt minden friss alapanyagból készül. Anyukám reggel 6 órára már bent van, és készítik oda az ebédet. A zöldségekek általában a piacról vannak, kistermelőtől, a hús meg olyan helyről, ami bevizsgált.

Most olvastam a neten, valahol le van fagyasztva az ebéd, felmelegítik és azt adják a gyerekeknek! Ez azért durva, ilyen helyen biztos nem engedném, hogy a gyermekem egy kanál ételt is megegyen.

2023. febr. 9. 19:50
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 750 forintért (vagy nem kedvezményesen 1000-ért) biztos kijön egy leves+második+süti minőségi termelői dolgokból :D
2023. febr. 9. 19:52
 37/42 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk annyi, igen

/Protekció/ nem kedvezményesen 1790,-

2023. febr. 9. 21:35
 38/42 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk, egy olyan opciót vázoltál fel, ami a kérdezőnek abszolút irreleváns, mert valljuk be nem mindenki engedheti meg, hogy minden nap menüt egyen teli árba, átlag 1500forintért.

Te kivételesen olcsóbban jutsz hozzá, oké, jó neked.

2023. febr. 10. 07:01
 39/42 anonim ***** válasza:
30%

Igen, 38-as, én sem értem, miért írnak ilyen irreleváns válaszokat.

Sőt, valahol azt se értem, minek válaszolnak olyanok, akik nem főznek, hiszen a kérdés az volt, mikor kezdtünk el főzni, tehát feltételezem, a kérdező erre kíváncsi, mert ő főzni akar.

Erre jönnek az olyan válaszok, hogy én nem főzök, hanem menüt rendelek, mert nem vagyok ilyen szuperanya meg hősanya, hogy megpusztuljak gyerekek mellett, mintha csak olyan kínkeserves lehetne ez a verzió.

Nem értem, hogy aki nem főz, miért magyarázkodik folyton emiatt és miat akarja állandóan azt leharcoltnak beállítani, aki meg főz. Pláne egy olyan kérdésnél, ahol nem arra kíváncsi a kérdező, ki nem főz.

2023. febr. 10. 07:28
 40/42 anonim ***** válasza:
38%

Én sem főzök. Minek? Csak az idő megy el vele. Főzzön az, aki ráér. Nekem többet ér a gyermekemmel töltött idő.

1500Ft sem sok. Tudni kell sporolni!! Ha nem naponta, 2 naponta ...el lehet rajta gondolkodni minden egyes anyukának.

Valaki takarítónőt hív, hogy kitakarítsa a házat, valaki bébiszittert...valaki meg az ebédet rendeli.

Nagy ügy. Tényleg az főzzön, aki ráér.

2023. febr. 10. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!