Hány hónapos vagy éves kortól aludt már külön szobában a babátok? Illetve eleinte magatok mellé vettétek-e az ágyba? Nehéz volt utána a saját ágyát megszoknia?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 16:50
1/10 anonim válasza:
mi az ágyunk mellett, de kiságyban altatjuk a babánk. 6-9 hónapos koráig tervezzük így, még csak 3 hónapos most.
2/10 anonim válasza:
Amikor még kismama voltam, úgy gondoltam az lesz a legjobb, ha egy szobában leszünk a babával, de sajnos elég kicsi a hálószobánk és nem fért be a kiságy . ezért a kezdetektől fogva külön szobában aludt, volt ott egy heverő én azon aludtam 2 hónapos koráig. 7 hetes volt amikor már csak hajnali fél 5 körül kelt akkor költöztem vissza én a hálószobába. azóta is egyedül alszik a kiságyban, most 8,5 hónapos.Már egyáltlán nem bánom ,h így alakult.
3/10 anonim válasza:
4hónapos korától alszik külön szobában.Az ágyunkban csak szoptattam(15hó)Néha bealudtunk,illetve együtt tévézünk ott.
4/10 anonim válasza:
Első perctől külön szobában van a babánk, aki már 2 éves. Volt légzésfigyelőnk, illetve babafigyelőnk is. Így ha éjjel felébredt egyből hallottam és mehettem hozzá.
5/10 anonim válasza:
Azóta alszik külön, hogy hazajöttünk a kórházból.
6/10 anonim válasza:
Amióta haza jöttünk a kórházból külön ágyikóban,külön szobában alszik.Persze eleinte előfordult néhány alkalommal,hogy magam mellé vettem délután vagy reggel miután apa elment már dolgozni,de mostmár régóta nem.10 hós a kisfiam.Úgy éreztem ha nem szoktatom rá,nem kell leszoktatni:)
7/10 anonim válasza:
első perctől külön szobában alszik a saját ágyában.nem bántuk meg,hogy így döntöttünk.eddig egyszer volt beteg,de akkor is én mentem át hozzá.így van magánéletünk is.
8/10 anonim válasza:
Nekem is az első perctől külön szobában alszik. Két hónapig aludtam a szobájában (nem vele). Most 7 hónapos, egyedül alszik el és átalussza az éjszakát. Én sem bántam egy pillanatig sem hogy így csináltuk, ha lesz második gyerek, vele is így fogom.
9/10 anonim válasza:
Első perctől külön szobában alszik. Amikor 2 hónaposan beteg lett, magunk mellé tettük 2 hétre a mózeskosárba. Nem volt semmi gond, amikor vissza vittük a szobájába.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd kitapasztalom:)
2010. okt. 5. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!