Vettetek már ilyet gyermeketeknek? (Aqua draw, csak víz kell hozzá)
Karácsonyra akarom venni másfél éves kislányomnak, aki már kipróbálta a rajzolást és tetszett is neki.
Vízzel fel kell tölteni a ceruzát, amit adnak hozzá, és azzal rajzolni arra a papírra, ami hozzá van, és ha megszárad a víz, eltűnik a rajz és már kezdheti is előről a pingálást.
Mi a véleményetek erről a termékről?
Attól függ mekkora a gyerek?
A baj ezzel hogy firkál párat és már az egész felület nedves. a száradás minimum fél óra, addig nem tudja használni. vagy is 1 perc rajzolás és félóra várás. talán 3 évesen már tud ennyit várni.
mi egy játékkiálításon akartuk kipróbálni de el volt áztatva. kérdeztem aki ott segített, azt mondta hogy minimum fél óra a száradása. láttam ahogy letette az újat és a gyerek kb 1 perc alatt össze firkálta.
mi mágneses rajztáblát veszünk. azt imádják a gyerekek. mindig a felnöttnek kell rajzolni.
Nekünk ilyen van: [link]
Ha jól látom, ugyanúgy működik a kettő, csak a mienkhez kevesebb forma tartozik. Én a 28 hónapos fiamnak vettem karácsonyra, de annyira nem hozta lázba, pedig szeretett rajzolni. Tehát ez gyerekfüggő, hogy melyiknek hogy jön be.
Egyébként nem papír van hozzá, hanem egy fura vászonanyag. A ceruzába vizet kell tölteni, a nyomdához pedig egy vízzel tölthető párna van, mint az általad belinkelthez. Pillanatok alatt szárad, mire az egyik sarkából áthúzod a vonalat a másikba, az eleje már nagyon halvány.
Én inkább majd ha lesz kistesó, akkor korábban fogom odaadni neki játszani. :)
Én is azt olvastam róla, hogy pár perc és megszárad. Az én láynom először kábé 8 hónapos volt, mikor pelenkafestést csináltunk a játszóházban. Mi voltunk az elsők, akik odaültek és elkezdtünk festeni. A lányomnak egyszer megmutattam, mit kell csinálni az ecsettel, aztán mi voltunk az utolsók, akik befejezték a pingálást. Szóval nagyon élvezte:D Azóta próbálgatom néha a kezébe adni a ceruzát, és olyan 5 percig el is van vele.
Más sem köti le 5 percnél tovább, mert olyan mint a szélvész, nagyon mozgékony:D A kézügyességét szeretném fejleszteni ezzel. Hátha örökölte tőlem a jó rajzkészséget.
A mágneses táblára is gondoltam már, és nem is tudom, lehet, hogy veszek abból is egyet, meg ebből is egyet. Vagy majd a mágneses táblát kaphatja mástól esetleg. Az aqua rajzos drágább. Ilyen mágneses rajztáblát elég olcsón lehet venni. Nagyon jó az is, öcsémnek ilyen tekerengyűs volt, imádtuk még 8-10 éves korunkban is:D A mágneses tábla szinte biztos, hogy tovább jó lesz, és persze az praktikusabb, mert autóban is tudja akár használni. Van persz ennek az aqua rajzosnak utazó változata is, de ha kifogy a víz a tollból, macerás útközben megtölteni.
Az aqua-s viszont azért tetszik, mert nagy rajzfelületet biztosít, és akár kéz és láblenyomatot is lehet csinálni vele.
Szóval mind a kettőnek meg vannak a pozitív oldalai.
Szia, én most rendeltem meg amazonról a Tomy egyik aquadoodle-jét, ilyet:
14 hónapos a lányom, de ebben az tetszik, hogy nem aquadoodle toll van hozzá, hanem kétféle bélyegző, van hozzá vizes párna, amire a kezünket tudjuk nyomni, és kézlenyomatot hagyunk. Azonkívül ez kisebb is, mint a többi, így könnyebben fogjuk asztalnál használni, vagy tárolni ha nem használjuk épp. Biztosan nagyon fog tetszeni neki, csak jókat olvastam az aquadoodle szőnyegekről. :-) (Később hozzávaló tollat is tudunk venni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!