Kisbabás anyukák! Nektek mikor lett több időtök a barátaitokra?
Van 2 barátnőm akiknek vannak gyerekeik.
Az egyiknek 2 gyereke van
(2 éves,4 hónapos) a másiknak csak 1 (9 hónapos).
Akinek 2 gyereke van vele alig tudok beszèlni mert írok neki ès mindig azt írja,hogy most nincs ideje írni majd ír.
A jobb napokon ír egy keveset.
Persze tudom,hogy a család az első de nem gondoltam,hogy ennyire nehèz lesz a kapcsolatot tartani.
A másik barátnőmnèl is változó mikor ír vissza.
Van amikor elolvassa ès napokig nem ír vagy 1 hètig.
Mindannyian a 30as èveinkben járunk.
Sajnos mindketten egyedül vannak a gyerekekkel otthon.
Èn nagyon remèlem ha már pl óvodások lesznek a gyerekek vagy mèg nagyobbak akkor könnyebb lesz beszèlgetni meg találkozni is.
Jó barátnőim ès nem szeretném emiatt elveszíteni őket.
Nekem nincs gyerekem se párom.
Nagyon egyedül èrzem magam a mindennapokban. Főleg így,hogy beszèlgetni sincs kivel.
Most mèg rosszabb mert munkám sincs csak itthon vagyok.
31/N
#4 vagyok. Látom mindenki le lett pontozva, akinek van ideje baba mellett. Mert teljesen logikus, hogy akinek van ideje, az a gyerektől veszi el az időt, és nem a gyerekkel foglalkozik.
Na például az én gyerekem tök jó alvó. Délelőtt alszik másfél-2 órát, délután meg még 1 órát általában. Ez alatt az idő alatt ha kell főzök, ha kell mosok, teregetek, de bőven belefér az is, hogy feltett lábbal megigyak egy kávét, és válaszoljak az üzenetekre.
Oké,nem mindenki ilyen szerencsés, van akinek nem alszik a babája, vagy van akinek 0-24 órában ott kell ülni mellette, mert 5 percig nem játszik el magában.
De miért kell lepontozni azt, akinek olyan a babája, hogy jól alszik,vagy elvan magában 10 percig???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!