Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most tudtam meg, hogy terhes...

Most tudtam meg, hogy terhes vagyok. Mire van szüksége egy babának? :D

Figyelt kérdés
Mármint milyen ruhák, milyen bútorok, milyen eszközök, mi kell nekem, mi kell neki? :D és miből mennyit ajánlotok? És mit hol lehet normális áron beszerezni? első baba nyilván :D köszönöm előre is a segítséget!!!!

2023. febr. 3. 20:37
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Az apja nincs a képben, gyógyszer mellett lettem terhes, családom nincsen már, édesanyám elvesztettem, az apámmal nem beszélünk. Megmarad vagy sem, éppen elég nehéz lesz egyedül felnevelni. De köszönöm azért a valaszokat.

32L

2023. febr. 3. 21:22
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

Mi csak jot akarunk,nem rosszbol irjuk,hogy varj még.

Tavaly marciusban en is terhes lettem...elneveztuk,elterveztuk hol lesz a kisagy stb,erre elveteltem...

2023. febr. 3. 21:28
 13/37 anonim ***** válasza:
79%

"Megmarad vagy sem, éppen elég nehéz lesz egyedül felnevelni."

Khm, 2 apró logikai bukfenc:

- egyrészt ha nem marad meg, felnevelni sem kell;

- másrészt ha ilyen nehéz helyzetben vagy, akkor meg főként nem kéne meggondolatlanul szórni a pénzt már most. Mondjuk itt többen szépen: még bőven ráérsz. Igen, az árak emelkednek, de az egyszer használt dolgokat meg csak nevetségesen alacsony áron lehet tovább adni, szóval a te helyzetedben eleve ezek között lesz érdemes nézelődni majd. Majd.

Jó egészséget!

2023. febr. 3. 21:29
 14/37 anonim ***** válasza:
13%
Várd ki a 12.hetet. addig is pelenkázó, kiságy( elején bölcső) szoptató párna, légzésfigyelő, mérleg ha előbb születik vagy nem gyarapszik, elektromos mellszívó,babakád,56-os rugik.
2023. febr. 3. 21:33
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom…Nekem sincs anyukam,az elsoszulottemet egyedul neveltem.

Nem rosszbol irta egyik valaszolo sem. Tudjuk,hogy sokba kerul minden nagyon sokba,de amikor kiderul,hogy terhes vagy nem jelenti azt sajnos,hogy biztos anyukava valunk…. Megertem,hogy nehez egyedul ,szeretnel elore gondolkodni…stb de inkabb varj ezekkel a dolgokkal… Es ne megsertodj a valaszokon.

2023. febr. 3. 21:33
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Mielőtt vásàrolhatni kezdesz, alaposan olvass utàna. Nagyon különböző, hogy kinek mire van igènye vagy pènze. Van, aki alig vesz valamit, mert minimalista, van aki a fèl bababoltot hazahordja. Mielőtt bàrmit is megveszel, mèrd fel a valòs igènyeidet.
2023. febr. 3. 21:51
 17/37 anonim ***** válasza:
77%
32L? Nem 32N?
2023. febr. 3. 21:56
 18/37 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem először csak olvasgass, és próbáld meg kigondolni, te hogy tervezed a dolgaitokat, mik a szimpatikus módszerek számodra. Nem biztos, hogy úgy is lesz, de kiindulási alapnak jó.

Amit a 14-es felsorolt, abból nélkül semmi nem kellett, kivéve a body. Első gyereknél nyilván vettünk belőle néhány dolgot, de másodiknál már rájöttem, hogy a kiságy nekünk felesleges, babakád szintén, mérleg főleg, szóval egy rakat pénzt megspóroltam a másodikkal, mert tudtam, hogy mikre nem lesz szükségünk. Ha egyedülálló vagy, kár lenne nagy igyekezetben horribilis összegeket kiadni.

Amit én javasolnék, aztán majd ha kigondolod, neked mi hogy tetszene, akkor te fogod tudni, kell-e, az a hordozókendő. Nagyon megkönnyítette a napjaimat, főleg mikor én is úgy voltam, hogy nem volt ki átvegye, és ha egyedülálló anya leszel, sokat leszel úgy.

2023. febr. 3. 22:01
 19/37 anonim ***** válasza:
52%

32 :D

Persze, persze.

2023. febr. 4. 06:33
 20/37 A kérdező kommentje:
Wow azért ezeket a gonosz kommenteket basszus (utolsóra gondolok most elsősorban, meg akik még arra is beszólnak, hogy hány éves vagyok, vagy L vagy N) Csak tudni szerettem volna mire van egy babának szüksége. A normális válaszokat köszönöm.
2023. febr. 4. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!