Terhes vagyok.Lehet-e lakóhelyemen kívüli kórházban szülnöm? Minden ami ezzel kapcsolatos/beutaló szükséges-e,fizetni kell-e,stb?/
Ha terhesgondozást az adott kórházhoz tartozó nőgyógyász végzi, akkor elviekben elátnak abban a kórházban, mert X település vagy körzet orvosának pecsétje szerepel rajta.
Ha viszont vészhelyzet lesz, akkor a legközelebbi kórházba visznek.
Én fogadtam orvost, hogy ellássanak másik kórházban. A magánrendelésen fizetni kell, de amikor a kórházba küld vizsgálatokra ott nem. Engem a végére be is fektetett és ugyanúgy ellátnak, mintha ide tartoznék.
36+6 hkm
Ez nem teljesen így van, ahogy 4-es mondja. Ha a terhesgondozást magánban végzed abban a körzetben, ahol szülni akarsz, akkor hiába nem lehet hálapénzezni már, de a szülést is levezeti az ügyeletes doki, ha a terhesgondozás ott volt.
Nálunk is úgy szülnek a szomszéd megyéből a kismamák nálunk, hogy itteni orvossal végzik a terhesgondozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!