Mégis miért szükséges az, hogy az anyuka (vagy a gyerek)
vállát meg lábát eltörjék szülés közben?
Figyelt kérdés
Mesélte egy nő, anyám barátnője, hogy neki brutális szülése volt, mert elakadt a gyerek, és úgy tudta megszülni, hogy először az egyik vállát, majd a másik vállát, majd az egyik lábát és másik lábát is eltörték, belekönyököltek a hasába és úgy jött ki a gyerek.
De lehet, hogy én értettem valamit félre, és a baba kis vállait és lábait törték el, nem tudom, és őszintén szólva vissza se mertem kérdezni, mert megrémültem picit ettől.
Ilyen van? És miért van? Hogy lehet elkerülni?
2021. jan. 29. 19:56
1/8 anonim válasza:
Nem szàndékosan törték el ( babának)
Kulcscsont szokott törni
Mert nem fér ki, a császárhoz késő
A csont összeforr, ha oxigénhiányos lesz akkor lehet csúnyán fogalmazva “zöldség” lesz a piciből, de az anya is belehalhat.
Nekem is kikönyökölték az első gyerekemet..
2021. jan. 29. 20:03
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak mese, de biztos, hogy a babáról beszélt, egy ismerösömnek tört el a válla, amikor született, mivel 5 kilós volt és nem fért ki, de neki sem törték el, hanem magától történt.
2021. jan. 29. 20:05
3/8 anonim válasza:
1. Vagyok
Ahogy eröltetik ki vagy húzzák eltörik...
2021. jan. 29. 20:08
4/8 anonim válasza:
Előfordul, hogy eltörik a baba kulcccsontja, de nem fogják eltörni mindkét vállát meg lábát,, nem kell elhinni mindent, kérdező....
2021. jan. 29. 20:15
5/8 anonim válasza:
Nekem is eltört születésemkor a kulcscsontom, de tudtommal nem szándékosan törték el, hanem ahogy bújtam ki véletlenül történt.
Gyorsan összeforrt állítólag, annyi hogy vigyázni kellett arra az oldalamra addig, hogy ne érje nyomás.
2021. jan. 29. 20:19
6/8 anonim válasza:
A kulcscsont valóban el tud törni szülés közben. Illetve anya bordája vagy farkcsontja is előfordulhat, bár ritka. De azért ilyen extrém, hogy bárkinek a lába, azt kétlem.
2021. jan. 29. 20:41
7/8 anonim válasza:
A kisfiamnak is eltört a kulcscsontja szülés közben. Nem hiszem, hogy direkt eltörnék a babának. Az elég morbid lenne.
2021. jan. 29. 21:13
8/8 anonim válasza:
Jo nagy hulyeseg. Gondolkozz mar, az anyanak megis miert kellene labait,foleg a vallat kitorni?! Az megis miben befolyasolja a szulest? Babanak torhetnek csontjai, de leginkabb veletlenul,mivel mashogy nem fer ki. Ilyenrol mar en is hallottam. De higy mindmet laba,illetve valla torjon... Teljes mertekig lehetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!