4 hetes kislányom popsija gombás fertőzés miatt tele van pöttyökkel. Mit tehetnék hogy elmúljon?
Kedves első, azért vagyunk ilyen lelkesek, mert én pl. végigcsináltam, hogy a bőrgyógyász ajánlgatta a krémeket, amik egymás után vallottak kudarcot, (összesen 7!!! krémet próbáltunk) míg a barátnőm, javasolta ( a bőrgyógyász NEM!!!) a klotrimazol tartalmú canestent, amitől MÁSNAPRA elmúlt a véres kiütés. Amikor mondtam a bőrgyógyásznak, közölte, hogy eszébe se jutott ez, ő csak a bifenozol tartalmút nyomta, ami teljesen hatástalan volt. Ha valaki itt kérdez, akkor tapasztalatokat kér, hiszen orvos már megállapította hogy ez gombás fertőzés, mást nem tehet ő sem, mint gombaölő krémeket ajánl, amelyek közül valamelyik előbb utóbb beválik.
Szerinted azért csináljuk, mert olyan nagyon okosak vagyunk? Vagy azért, mert tapasztaltuk ugyanezt, és ismerünk olyan krémet, ami eddig MINDENKINÉL bevált?
Még a bőrgyógyász is azt mondta, hogy kapott csomó jó ötletet az anyukáktól, mert a francnak van kedve kétnaponta a bőrgyógyászatra cipelni a gyereket, hogy újabb haszontalan szert kapjon, inkább kipróbál mást, ami vagy ugyanolyan haszontalan, mint amit a bőrgyógyász javasolt, vagy beválik.
annyi biztos, hogy a kamilla szárít, az nem tesz jót most a babádnak.
én textil pelust adnék rá, amíg elmúlik, ezekbe az eldobhatókba befülled a bőre, az is hozzátehet. vagy legalább nagyon sűrűn cseréld.
Tök jó tanácsol az ember ,,jószívvel" vmit, ami használ és persze nem a kisujjából szopta ki az ember és akkor azt kapja hogy orvosnak képzeli magát!
És akkor még a kérdező sem értékeli.Ha nem tetszik a válasz, akkor rögtön orvoshoz kell vinni nem itt kérdezni, mert itt nem hozzáértő tapasztalatlan anyukák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!