Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes kislányom popsija...

4 hetes kislányom popsija gombás fertőzés miatt tele van pöttyökkel. Mit tehetnék hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
A gyermekorvosunk mondta, hogy valószínűleg a kórházban kaphatta el, felírt egy zöldes sárga színű krémet, amit patikában készítettek el, azt használjuk egy hete. Sajnos semmi jele annak, hogy javulna a helyzet, sőt, már vérzik is szegénykémnek. Tudnátok ajánlani valamit, mit próbálhatnék ki? Sudokrém, Nivea, kamillás borogatás nem használt.:(
2010. okt. 4. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz össze-vissza! Menjetek el bőrgyógyászhoz, vidd a krémet és mutasd meg, mi az ami nem használt.
2010. okt. 4. 14:41
 2/16 anonim ***** válasza:
Vidd vissza az orvoshoz, vagy vidd el bőrgyógyászhoz. Szörnyen fájhat neki!
2010. okt. 4. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Canesten, az én 4 hetesemnek is gombás volt a popsija és asudocrem nem sokat segítet, ezzel bekentem és szebb lett.
2010. okt. 4. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Azt mondom én is, hogy vidd vissza orvoshoz!
2010. okt. 4. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Canesten klotrimazol a popsikrém alá, két nap, és elmúlik.
2010. okt. 4. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Bakker, de jó, vannak itt önjelölt gyerekorvosok, bőrgyógyászok. Azért mert nálatok bejött, még nem biztos, hogy nekik is az kell. Látatlanban még egy orvos sem mondhat korrekt tanácsot.

Bocs, de muszáj volt leírnom kedves kérdező. (Nem is értem, hogy eddig miért nem vitted vissza orvoshoz, ha már szinte véres szegény gyerek bőre. De ha gondolod, akkor kísérletezz csak bátran tovább!)

2010. okt. 4. 15:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de azt azért szeretném ha tudnátok, hogy nem kísérletezek! A doki mondta hogy 3-4 nap kell mire a kérm helyre teszi, ez a pár nap most járt le, ezért kértem tanácsot. Valóban sokan gondolják magukról hogy orvosok... Azért köszönöm a normálisabbaknak.:(
2010. okt. 4. 15:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a dokival, a Bepantent kerőcsöt ajánlotta, hogy próbáljuk meg, amúgy a bőrgyógyász színtén ezt csinálná, sorolná a krémeket, amik vagy bejönnek, vagy nem.
2010. okt. 4. 15:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk a gyerekorvos írt egy receptet,amit aztán a patikában kevertek ki, Canesten és popsikenőcs (gyógyszertári) volt összekeverve, mert állítólag a Canestent se jó töményen kenni. De ha van otthon mindkét féle krémed, úgy is csinálhatod, hogy az ujjaddal összekeversz egy kis mennyiséget, nekem is javasolta ezt a védőnő. Jobbulást kívánok!
2010. okt. 4. 16:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm szépen a tanácsot és a jókívánságot.
2010. okt. 4. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!