Egyedülálló anyukák hogyan?
Hogy tudnék segítség nélkül (se rokon se senki) 190Eft-os fizetéssel helyet találni magunknak 1éves gyerekkel Budapesten? Hogy tudnám fent tartani?
Még nem mentem vissza dolgozni még nem kerestem bölcsit még nem találtam albérletet de egyszerűen nem bírom a párommal. Merre induljak, hogy oldjam meg? Segítsetek kérlek ha vissza mennék dolgozni max 190eft-ot kapnék fizunak kétségbe vagyok esve de nem bírom már idegekkel lépnem kell.
De kérdező, most mit akarsz, hogy mások teremtsék meg a gyerekvállalás alapjait neked? Akkor kellett volna szülnöd, ha van normális végzettséged, munkád, tartalékod, meg nem a pasi lakásába mentek, hanem akár hitelesbe, de közösbe, amiből jut neked válás esetén.
Más is így csinálja, tanul, dolgozik, spórol, aztán 30 évesen vállal gyereket, ha akkkr van meg a keret, de nem kell anyaotthonba meg utcára mennie.
Ne haragudj, de azok alapján, amiket te itt leírsz, neked kb. semmi nem volt adott a gyerekvállaláshoz, ráadásul még nem is normális embernek szültél, de őt választottad, mert ilyenek vonzanak, ezalapján te sem a legélesebb kés vagy a fiókban.
Ne adóztak többet, hogy eltartsunk titeket?
Nem mondtuk, hogy bánd, de ne is várd el, hogy azoknak kelljen finanszírozni a te felelösséged eredményét, akik meg igyekeznek felelősen gyereket vállalni
Mert akkor ennyi erővel nekem is adjon már valaki pénzt meg lakhatást, hisz olyan tisztességesen, szorgalmasan dolgozom, ezt miért nem becsülik?
Ezt kérdezted:
"De akkor mi van ha van egy no egy ujszulottel akinek nincs csaladja senkije akihez mehetne es elveszti mondjuk az alberletet amibe lakik?? Megy az utcara a gyerek meg otthonba"
Ne haragudj, de ez bújtatott célzás arra, hogy jó lenne, ha valaki megoldaná a lakhatásotok, élelmiszeretek, rezsiteket, mert te nem tudod, márpedig ez mind pénzbe kerül, amit másoknak kell befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!