Egyedülálló anyukák hogyan?
Hogy tudnék segítség nélkül (se rokon se senki) 190Eft-os fizetéssel helyet találni magunknak 1éves gyerekkel Budapesten? Hogy tudnám fent tartani?
Még nem mentem vissza dolgozni még nem kerestem bölcsit még nem találtam albérletet de egyszerűen nem bírom a párommal. Merre induljak, hogy oldjam meg? Segítsetek kérlek ha vissza mennék dolgozni max 190eft-ot kapnék fizunak kétségbe vagyok esve de nem bírom már idegekkel lépnem kell.
Es onkormanyzati lakas? Azok olcsobbak csak nem tudom jarna e.
190+ gyerektartas meg majd jon a gyes+csaladi :( Tudom, hogy ti nem tudjatok megoldani a problemam csak hatha valaki volt ilyen helyzetben es hogy oldotta meg :(
Kérdező ez hátha segít.benne van hogy mi a feltétele az önkormányzati lakás igénylésének illetve milyen szociális elvárásoknak kell megfelelni
Az a baj, hogy hosszútàvú opciód nincs.
Oké, most kapnál egy önkormáyzati lakást, és ha 3 hónap múlva megszűnik a munkád, mert megunják, hogy mindig beteg a gyerek és otthon kell maradnod táppénzen? Vagy bármi más okból kirúgnak, ott állsz egy fillér nélkül? És ha nem kapsz másik munkát, ami összeegyeztethető az ovival, akkor a gyerek megy otthonba, te meg utcára?
Ezért kell háromszor meggondolni, kinek vállalsz gyereket, ha senkid és semmid nincs, akkor meg 10-szer. Te nem tetted, sajnos így marad az, hogy maradsz a pároddal és tűrsz.
Ne vicceljünk már.
190eft kb annyira elég, hogy éhenhalj.
Keress egy anyaotthont. Onnan munkát! Így van esélyed talpra állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!