Egyedülálló anyukák hogyan?
Hogy tudnék segítség nélkül (se rokon se senki) 190Eft-os fizetéssel helyet találni magunknak 1éves gyerekkel Budapesten? Hogy tudnám fent tartani?
Még nem mentem vissza dolgozni még nem kerestem bölcsit még nem találtam albérletet de egyszerűen nem bírom a párommal. Merre induljak, hogy oldjam meg? Segítsetek kérlek ha vissza mennék dolgozni max 190eft-ot kapnék fizunak kétségbe vagyok esve de nem bírom már idegekkel lépnem kell.
Nem rugózok rajta, de nem tudom, hogy lehetsz ilyen proli, már az is kisemmizés, hogy a lakást, amit a szülőd megörökölt, csak a nevedre írják, durva vagy. Oda se kellett volna adniuk, ennyi erővel kiadhatták volna albérletbe, neked meg, ha nem tetszenek a feltételek, nem kellett volna elfogadnod.
Minek fogadtad el akkor az ajándékozást így, ha szerinted ezzel kisemmiztek? Pont, hogy Te senmizted ki ezzel a féltestvéred a várható örökségből, pedig őt is apád csinálta, neki is járt volna a tulajdonjog.
Te még ennyit se tudsz majd adni a gyerekednek a jelek szerint, szóval nem értem, miért vagy felháborodva, miközben pont ti semmiztétek ki a féltesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!