Egyedülálló anyukák ti hogy oldjatok meg a babát ha orvoshoz kell menni?
Nyugodtan be tudod vinni.
Mondhatod, hogy nem tudtad kire hagyni, de felesleges
Én is vittem magammal, és volt annyira rendes az asszisztens hogy előre engedett (csúszás volt a rendelésen, időpontra mentem), nem kellett kivárni az előttem lévő 4 embert. Addig a pár percig amíg bent voltam elgügyörészett vele. Vidd nyugodtan, és ha úgy érzed told be magaddal a vizsgálóba.
Később vittem magammal más rendelésre többször is, bőrgyógyászatra, traumatológáira, sebészetre, szemészetre, házidokihoz, senki nem szólt be miatta, mindenhol kedvesek voltak.
Én vittem babakocsival, az öltözőben hagytam ami ugye a vizsgálóból nyílik és belül zárható és az ajtót nyitva hagytam.
Végig aludta egyébként.
Nem vagyok egyedülálló, így nem volt gond kire hagyni, de a doki asszisztense még meg is lepődött hogy miért nem vittem a babát.
Szóval szerintem sokan viszik magukkal.
En mindharomszor vittem.
1.messze volt a doki es surun kellett szoptatni.
2.egyedulallo voltam, mindenhova jott velem
3. (2.) ferjem dolgozott, emiatt nem vett ki szabit.
De az a tapasztalatom h bizonyos orvosoknal teljesen rendben van az is h elviszed megmutatni a 6hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!