1 hónapos baba bármit teszek nem jó mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hónapos a Pici baba eddig nem volt ennyire gond vele de most az utóbbi időben már nem tudom mit tegyek egy napunk úgy áll hogy hajnal 1-2 órakor eszik pelus csere aztán alszik fel kell 4-5 órakor ismét ugyan még itt is vissza alszik visszont 8 órától már egyszerűen csak a kezemben van el nem tudom le tenni egy percre sem és ha el alszik a kezemben hiába várok akár 40 percet is le rakom már sír a hinta székében még el van úgy ahogy egy 10-15 percet és egyszerűen nem tudom mit tegyek mi a lehet a gond. Illetve fürdést először hétre szerettük volna tenni utána hami és gondoltuk alvás de ez nem így történt le fürdettük 7-kor evett és csak fél 10-10-kor tudtunk le feküdni aztán egy alkalommal ki próbáltuk a reggeli időben a fürdetést hátha majd estére akkor el alszik könnyedén és hamarabb az sem jött össze most tegnap fél 5-kor volt a pancsi 5-kor evés és így 6 után már aludt is ez volt eddig a legjobb. Azt érzem hogy esetleg én csinálok valamit rosszul pedig annyira próbálok rá oda figyelni mindent meg tenni de úgy érzem hiába…Nagyon várom a válaszokat valaki volt e esetleg ugyan így van bármi ötlete mi lehet a gond vagy bármi. Sajnos nincs segítségem apuka pedig sajnos mindig dolgozik így szinte 0-24 csak én vagyok a picivel. ( Ez kimaradt hogy ő nem alszik el magától csak ha fel vesszük ringassuk és úgy utána még várunk 15 percet és úgy megy be a kiságyba de ez csak reggel 8-ig jó illetve este mert aztán a nap többi részében csak a kézben)2023. febr. 2. 05:57
11/13 anonim válasza:
Én pl. reggel fürdetem, mert este utálja. Ettől még tökéletesen elalszik este, és csak enni kel fel éjszaka. Ha neked reggel jobb, nyugodtan fürdesd reggel. Ahogy kényelmes. Aztán majd alakul. Ő még nagyon picike, nem kell napirendet erőltetni.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden válaszolónak a segítséget!❤️🙏❤️
2023. febr. 2. 12:06
13/13 anonim válasza:
Az én gyermekemmel is hasonlóan volt. Az első pár hónap nehéz,a pocakfájdalom volt nálunk a leginkább a baj. De szerintem mindent jól csinálsz idővel könnyebb lesz.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!