1 honapos babám nagyon nyugodt?Normalis ez?
Figyelt kérdés
Mikor megszuletett 2 napig sirt,megvoltam ijedve hogy nehez dolgom lesz vele.Haza hoztuk es azota bevan nyugizvaymikor faj a hasa is hogy pukiznia kell akkor is erolkodik de nem sirja el magat,egyedul mikor ennie kell s elfogy a turelem akkor visit egyet-egyet mig nem kapja meg,meg az oltoztetest is utalja akkor is sir kicsit.Osz-visz ha egy nap 10 percet sir akkor meg sokat mondtam.Normalis ez?Meg a doki is elcsodalkozott rajta hogy hogy ilyen nyugodt orokke...de felek hogy ez nem normalis...masnak is volt ennyire nyugodt babája?2021. máj. 23. 17:27
1/9 anonim válasza:
Ahelyett, hogy örülnél... ehh. Igen, ha gyarapszik és nem beteg, tök normális. Inkább élvezd, hohy álombabád van.
3/9 anonim válasza:
Te jóságos isten! Mégis mit akarsz? Hogy napi 24-be ordítson? Inkább örülj, hogy jó gyereked van.
4/9 anonim válasza:
Mindkét gyerekem ilyen, az egyik 9 éves, a másik 8,5 hónapos. Nyugodt baba volt a fiam is, a kislányom ugyan temperamentumosabb, de sírni nagyon keveset szokott. Ennek örülni kell, nem aggódni miatta.
5/9 anonim válasza:
A fiam akkor sem sírt mikor éhes volt😁
6/9 anonim válasza:
Az én gyerekem is ilyen és én is aggódtam, pedig második gyerek vagyis pont azért. Az első nemcsak hisztisebb de élénkebb, erdeklodobb is volt, hamarabb nezelodott.
A második a hatodik hét betöltése után kezdett jobban érdeklődni. Előtte kb eves alvás.
7/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem bömböl egész nap, hát már ez is baj?
8/9 anonim válasza:
A lányom az első 3 hónapban semmikor sem sírt. Max nyekergett. Szerintem a szomszédok nem is tudták, hogy van babánk. Nagyon nyugodt, békés volt. Azóta már persze hallani a hangját, de most is alapvetően nyugodt, jó a természete (10 hónapos). Szuperül fejlődik, érdeklődő, tökéletes kis álombaba. Szerintem ez nem ad okot az aggodalomra, őszintén szólva minek sírjon? Ha nincs semmi baja, akkor nem fog sírni.
9/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen a babám, pontosabban ilyen volt 3 hónapos koráig. Csöndbe volt, ha sírni is kezdett nagyon hamar meg lehetett vígasztalni. Szépen aludt éjjszaka is. Szomszédok is mondták mindig, hogy sose hallják sírni (elég vékonyak a falak). Aztán megtalálta a hangját. Most 6 hónapos. Ha valami nem tetszik neki vagy megéhezett akkor azt hallja mindenki. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!