1 honapos baba le van maradva?
1 honapos a babam es egyelore meg max az arcomat nezni, fixalja de azt is csak ritkan, ha direktbe ele tolom a kepem nem mindig. Targyakra ritkan fokuszal. Szoval meg ilyen “uristen hol vagyok” uzemmodban van picit. Mosoly semmi csak almaban.
Nem is tud meg semmit kovetni a szemevel.
Olyan mint tokre nem lehetne lekotni semmivel a figyelmet
Fejet is epphogycsak meg tudja emelnk hason. De inkabb csak sir ha hason van
Oszinten en eddig azt hittem ezekhez meg tok kicsi de ma baratnom teljesen beparaztatott foleg h az 1 hettel fiatalabb babaja allitasa szerint ezeket mar mind tudja, csinalja
Gond lenne?:(
Mi lenne, ha felcsapnál egy könyvet? Megkímélnéd magad nem csak a hülye kérdésektől, de a felesleges aggódástól.
Szociális mosoly pl: 3-4 hónapos kortól jellemző és "elvárt".
De azt enis lattam a sajat szememmel h a fejet meg tudja mar emelni az o babaja.
Es tokrera is fokszal dolgokra, arcra is
Az en babam meg nem :(
Utolsó vagyok:
Ja, mint ahogy most is: "De azt enis lattam a sajat szememmel h a fejet meg tudja mar emelni az o babaja.
Es tokrera is fokszal dolgokra, arcra is" - Ezt most vagy elhiszem, vagy nem. 🤣🤣🤣🤣
8 hetes korig szokott megjelenni a szociális mosoly, tehát, hogy rámosolyog, de van, ahol 12 hetesen, és még az sem kóros. A kisbabák különböző érettséggel születnek, ezért lehet, hogy a barátnőd bébije már kicsit elevenebbnek tűnik.
Egy jótanács: szerintem most pár hétig kerüld a találkozást ezzel a barátnővel. A szülés utáni időszak nagyon instabil lelkileg, és az aggódásba nagyon bele lehet ragadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!