1 hónapos baba bármit teszek nem jó mit tegyek?
Én is az első pár hónapban kétségbe voltam esve, mert bármit csináltam, minden ébren töltött idő olyan volt, mint nektek az este. Ráadásul kipróbáltam mindent, ami valószínűleg csak rontott a helyzeten, mert ugye következetesség... :D De aztán feladtam, hogy hát ez ilyen lesz. Ha ringatva volt jó, ringattam, ha ölben volt jó, ölben volt, ha szopizva, akkor szopizott, és aztán pár hét után megnyugodott. Jól csinálod, csak tarts ki valahogy. :) Egy rugalmas hordozókendőt én is nagyon tudok ajánlani, annak köszönhetem, hogy nem száradtak le a karjaim a fél napig cipeléstől.
Nekünk 9-kor alszik a baba, és fél 9-kor fürdetjük. És ez az altatási rutin annyira bejött, hogy tökmindegy, hogy előtte 3 vagy egy órát volt fent, amint kivesszük a kádból, ragad le a szeme, beteszem az ágyba, eszik, alszik. :)
Csak annyit teszel rosszul hogy hajnali 2-kor felkelsz takarítani meg főzni, 1 hónapos baba mellett...
Aludj rendesen éjszaka nappal meg legyen rajtad a gyerek kednőben ha épp dolgod van, de ne most akard megváltani a világot takarítással.
Míg a kendőben testközelben vagytok, simán tudsz zöldséget aprítani, feltenni valami kaját, nem kell hajnali 2kor kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!