1 honapos babam ma egesz nap uvoltve sir, mit csinaljak?
Mar mindent elolvastam a neten, de egyszeruen nem birom elviselni, hogy sir szegenyem.
Eleg nehezen jon ki neki a puki es a bufi is, de azert jovoget. Viszont ma keservesen sir hajnal ota megallas nelkul, csak akkor nem amikor cicizik es utana elalszik 1-2orara. Aztan felkel es ujra siras ezerrel. Cumit nem keri, csak uvolt, neha jon egy puki, kaki vagy bufi, de ez maskor is igy szokott lenni, viszont ennyit nem sir.
Espumisant es biogaiat is szoktam adni neki.
A tejem eleg, nem hinnem, hogy ehes.
Hatha valakinek van valami praktikaja amit meg nem probaltam...
Szia! Nálunk ilyenkor két dolog vált be. Az egyik hogy vezettük az autós hordozóba, és felváltva lengettük férjemmel, közben fehér zaj ment, vagy énekeltem neki.
A másik megoldás, hogy rugalmas kendőben magamra kötöttem. Ez nagyon jó volt hasfájásra, utána csak úgy recsegett a pelus a sok pukitól 🙃
Remélem valamelyik beválik, kitartást kívánok! 🙂
3-as vagyok
Normális lehet, ha megtalálod az okot: hasfájás, éhség, front, melege van/fázik, kényelmetlen a ruha, a pelenka vagy a testhelyzet... Sokminden közrejátszhat.
Ha minden okot kizártál és még mindig sír, szerintem keresd fel a védőnődet, hátha ő tud segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!