Mit csináljak ha egész nap üvölt a 17 hetesem?
Kösd magadra
(Nálunk a nyáladzós korszak után kb 7 hónappal jött ki az első fog)
(én a tápszeresnél is 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, nektek az orvos javasolta ilyen korán vagy miért?)
Nyugodtan kiírhatod, hogy 4 hónapos a babád.
Ha csak 1-1 nap csinálja lehet, hogy rossz napja van. Jöhet front, szél, amit nem szeret. Az én kisfiam pl a szelet nem bírja. Ha nagyon nyűgös, másnap tuti nagy szél lesz.
Ha huzamosabb ideje fennáll a gond és valóban semmi nem használ, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni. Csak hobbiból nem szoktak sírni.
Hogy viselkedik? Tömködi a szájába a kezét, rágja az ujját? Lehet nagyon rosszul viseli a fogzás.
Vagy nem húzgálja a lábát a hasához, hogy fáj a pocakja?
Ha te se tudod megnyugtatni, valami állhat a háttérben. Nem feszes az izomzata esetleg?
Ha csak unatkozik, akkor csinálj több helyre a lakásban játékkuckót. Ha egyik helyen megunja, mehet a másikra, ott is eljátszhat 10 percet. Aztán a harmadikra.
A hozzátáplálást 6 hónapos korban szokták ajánlani tápszeres babáknál is általában.
Kitartást, mindig változik valami. Vannak jobb idők és rosszabbak.
Ismerős helyzet csak már idősebb.. lehet akar mozgás fejlődés miatt is.
Nekünk most az elmúlt 2-3 hétben a megfázás után az időjárás és a fogás tett be.. próbáld ki a dentinoxot (max 3x naponta) és köztes időben az anaftin babyt. Meg nekünk még a több alvás is kellett ebben a fogzós és kicsit taknyos időszakban. Féltem h este majd nem alszik ha napközben többet alszik a megszokottnál de nem.. aludt este is ugyanúgy mint eddig. Sőt most még a 4 óra helyett 3 óránként eszik de ő 5,5 honapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!