Hasfájás-mit csináljak, ha semmi nem segít, és a 3 hetesem egész nap üvölt a fájdalomtól?
Sziasztok!
Van egy 3 hetes pici fiam. 4 napja éjjel-nappal üvölt, annyira fáj a hasa. Kipróbáltuk már az Espumisan cseppet, köménymagos teát, köménymagos hagymateát, ánizsos teát, meleget, hason alvást, lázmérőzést... egyszerűen semmi nem segít. Van valami, amit kifelejtettem, és nem próbáltuk? Segítsetek, nagyon rossz szenvedni látni.
Anyatejes, sokat eszik, 120-at simán.
Köszi, ha segítesz!
A tornáztatás jó ötlet, bicikliztesd, ez segíti a bélműködést. van többféle espumisanhoz hasonló csodaszer, menjetek végig rajtuk. Vmelyik enyhíteni fogja a fájdalmait.
Nekünk a doktor annak idején írt fel papaverines cseppeket, ami görcsoldó hatású. Ez, plusz az espumisan vált be, de minden baba más. Ezen kívül lázmérőztünk, masszíroztuk a pocakot, tornáztattuk, hason altattuk.
:) Hasonló volt nálunk is, illetve én is így éreztem: szörnyű látni szenvedni a csöppségemet. Nem akartam rajta kísérletezni, azonnal a ható, tökéletes módszert szerettem volna alkalmazni - de ilyen nem létezik! Végig kell próbálni, hogy a te babádnak mi segít...Teszem hozzá, nálunk égbekiáltó változást semmi nem hozott. Végül az Infacol-t és a BioGaia-t kapta és szép lassan 3 hónapos korától alább hagyott, egyre ritkultak a hasfájós sírós órák. Én is nagyon figyeltem, hogy mit eszek, de szinte vizen is élhettem volna, akkor is fájt a babám pocakja. Remélem, nálatok valami beválik és jobb lesz a helyzet!
1 éves anyukája
Sziasztok! Köszönöm!
Nem eszem semmi olyat, de szopis teát iszom, és ő is köménymagos teát kap. Megpróbáljuk elhagyni, meg beszélek a doktornővel, hogy írjon fel neki valamit!
Köszi!
Sziasztok!
Hála az égnek megoldódott a probléma.
A gondok a kömény okozta. Mivel ittam a tejszaporító teát, amiben volt, így sajnos neki is jutott belőle. Mióta nem iszom, teljesen nyugodt baba lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!