Régi vagy új babakocsit vettetek?
Figyelt kérdés
Első gyerek és nehezen tudok dönteni amúgyis mindenben. Jobb minőségű, de használt vagy gyengébb minőségű de új babakocsit vettetek? Nem bántátok meg?2023. jan. 27. 12:04
21/23 anonim válasza:
Használtan vettem kb 40e-ért 3in1 babakocsit. Nem bántuk meg, minden része jól működik, nem volt nagy kaland kimosni és jól átnéztük, mielőtt elhoztuk. Annyit végülis nem használjuk, mert főleg csatosban hurcizok, de azért jó, hogy szükség esetén itt van, de biztos, hogy ennél többet nem adtam volna érte, nem is lett volna értelme.
22/23 anonim válasza:
Használt, jó minőségűt. Teljesen elégedett vagyok vele.
23/23 anonim válasza:
Szerintem életmódtól és tervektől függ, hogy melyik a célszerűbb. A testvéremék viszonylag sokat babakocsiztak, több gyereket terveztek, többen vagyunk testvérek, így az unokatesókra is volt esély. Ezért abban maradtunk, hogy beszáll a család és inkább vegyenek újat és jobb minőségűt. Eddig 4 gyereket kibírt. Nekem a babakocsizás nem jött be (rosszak a járdák stb.), inkább hordoztam, ezért ha nem lett volna a családban, akkor is valószínűleg használtat vettünk volna. A használtnak megvan az az előnye, hogy kisebb bukta, ha mégsem jön be az a típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!