30ezerért vettünk használtan 3in1 babakocsit, kimostuk a huzatokat és ennyi. Rengeteget sétáltam ezzel amíg nem tudott járni. 1 évig minden nap használtuk, másfél éves koraig alkalmanként, onnantól setaltunk.
Nagyon jó, strapabíró, nagy kerekű kocsi volt.
2023. jan. 27. 13:24
12/23 anonim válasza:
Jó minőségű újat vettünk, mert több gyerekre terveztük. Silány minőségűt semmiképp nem vettünk volna, akkor inkább a használt, de jobb.
2023. jan. 27. 13:57
13/23 anonim válasza:
Mi újat vettünk 3in1 75 ezer volt. Nekem nem éri meg szarakodni idegenekkel, egy babakocsin. Elmenni érte, tisztíttatni stb... Meg nagyon sok a problémás ember, és a csalás..
Én is használtan akartam vennu, de ez a mizéria nekem nem hiányzik. 😂
2023. jan. 27. 14:01
14/23 anonim válasza:
Használt, de jó minőségűt vettünk.
2023. jan. 27. 14:09
15/23 anonim válasza:
Használt. Jól is tettük utálja a babakocsit egyelőre-még ugye nem tud ülni. Örülök, hogy nem költöttünk sokat.
2023. jan. 27. 14:20
16/23 anonim válasza:
Egy olcsóbb kategóriás 3in1 kocsit vettünk. Használtan is néztem, de amelyik közel volt, és elmentünk megnézni, az mind gusztustalan állapotban volt. Amikor mondta a csaj, hogy ki van mosva a huzat... és csupa állatszőr volt. Vagy az alsó pakolós rekeszen látszott, hogy valami belefolyt. Aztán berágtam, és vettünk egy újat. Nem bántam meg, nagyon jó kis kocsi. És mivel mi vigyázunk rá, valószínűleg el is tudom majd adni.
2023. jan. 27. 14:21
17/23 anonim válasza:
2-es valaszolo vagyok, meg azt hozza teszem, hogy nekunk pl. nincs autonk, igy mindig babakocsival mentunk mindenhova, ezert is fontos volt, hogy jo, eros, megbizhato legyen, plusz volt hozzank kozel egy erdos resz, igy terepen is sokat mentunk. Egy hasznaltnal pl. nem tudhattam, hogy a lengescsillapitoja mennyire van tonkremenve aztan szetrazom a gyereket.
2023. jan. 27. 14:29
18/23 anonim válasza:
Olcsobbat ujonnan 60 ért én alapból ugy terveztem, hogy nem fogjuk olyan nagyon sokat használni. Saját szempontjaimnak megfelelt ralehetett rakni a hordozót és kissebb fajta volt igy az én kocsimba is befért. Amugy minden korszakában utált babakocsizni szóval szerintem elástam volna magam, ha ennél többért veszek.
2023. jan. 27. 15:05
19/23 anonim válasza:
Tesómék először használtan vettek drágább esernyőre csukhatót, nagyon szerették, de annyit használták, hogy eléggé szétkopott. Akkor vettek egy kevésbé menő újat, szintén esernyőre csukhatót, ami viszont nagyon hamar széttört (túlterhelték, csak a gyerek súlyával számoltak, de ráakasztgattak szatyrot, hátizsákot pluszban, amit már nem bírt el a kocsi). Utána megint egy jobbat vettek használtan, ami a legelsőhöz képest is jobb (a saját tapasztalatuk alapján már tudták, mi a fontos nekik, mire kell figyelni).
Végülis vehettek volna ebből a pénzből rögtön egy drágábbat újonnan, de akkor még nem volt elég tapasztalatuk, hogy melyik típus lenne a legpraktikusabb.
2023. jan. 27. 15:17
20/23 A kérdező kommentje:
Fú azért látom mindkét verzió működik. Én inkább használt minőségesebbet vennék, a párom meg újat szeretne. Persze attól is függ, hogy ki árulja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!