Kislányos anyukák, akinek 1 év körüli a kislánya, milyen kisbabát/játékbabát vettetek lányotoknak, esetleg babakocsi márkát? Melyiket szereti kislányotok?
Az én kislányom holnap lesz 13 hónapos. :)
Én főként Baby Born babákat vettem eddig neki, mert nagyon szépek és tartósak (plusz mázlim volt egy kezdő eladóval a vaterán, akitől 2000-2500 darabáron jutottam hozzá dobozos, vadi új babákhoz). Van merevebb és puhatestű is, kisebb (32 cm) és nagyobb (40 cm), nagyon tetszenek neki, puszit ad, megmutatja, hol van a szemük, szájuk, orruk. Az egyik különösen bejött neki, ölelgeti mindig. :)
A nagyiéktól az első szülinapjára egy Chou Chou babát kapott, az is aranyos, de hiába puhatestű, nagy és nehezen bírja el, azzal még nem játszik.
A fentebb említett vaterás eladótól vettem egy Baby Born babakocsit is, nagyon imádja, folyton tologatja, tetszik neki. :)
" Az egyik különösen bejött neki, ölelgeti mindig. :) "
Ha esetleg a pontos nevét megtudnád mondani, mert annyi féle van, hogy nem tud az ember kiigazodni! Köszönöm
És Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Szia!
A neve (legalábbis így árulják) Zapf Creation - My Little Baby Born 32 centiméteres, puha testű baba.
Itt van róla egy kép:
Ez nagyon könnyű, elbírja, hurcolja mindenhova. :)
Legutóbb a Müllerben láttam, de ott elég húzós áron vannak. Nem tudom, ismered-e a babaszoba fórumot, ott érdemes az Adok-veszek: játék témakörben szétnézni, esetleg kereső topicot nyitni, hátha van valakinek eladó, ha nem akarsz nagyon sokat rááldozni. :)
Remélem, tudtam segíteni!
Amit még érdemes megnézned, azok a Baby Annabell és Chou Chou babák, ezekből is vannak kisebbek és puhatestűek, elég sokat árulnak belőlük a vaterán. :)
Szia !
Lányom , most2.5 éves , mi vettünk neki , babát , és babakocsit is , és nagyon sokat játszik vele :)
Baba :
Mi nekünk ilyen van , és ez azóta is a kedvenc :) Nagyon sokat játszik vele , és vele is alszik !
Babakocsi:
Talán egy kicsit drága , de eddig is az az 1,5 éve használjuk , és semmi baja !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!