Ti mennyiért vettetek babakocsit újonnan vagy használtan? És ha most kellene babakocsit vennetek akkor újat vagy használtat vennétek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 17:29
1/15 anonim válasza:
50-ért vettük full, minden kiegészítővel együtt, használtan. Most is ezt venném, szeretjük és teljesen jó, semmi baja. Eredetiben 130 lett volna.
2/15 anonim válasza:
115000 volt és újonnan vettük.
Most sem vennék használtat.
3/15 anonim válasza:
240 ezer volt, új. Most is újat vennék!
4/15 anonim válasza:
Én kétszer vettem újat, de már csak használtat fogok, ha fgok még venni. Vettem használtat is, és az is még mindig teljesen jó, én rájöttem, hogy a minőségi használt jobb mint a gagyibb új.
5/15 anonim válasza:
Újat vettünk, 100e volt. Baromira nem vennék többet újat, mert a kislányom nem szeret babakocsiban lenni. A mózest nem is használtuk/használjuk. Én biztosan egy jó állapotú használtat vennék, mert csak csodálom a szuper babakocsinkat. :)
6/15 anonim válasza:
70 ezerért használtan. Most is ugyanígy venném, ráadásul ugyanilyet, annyira bevált.
7/15 anonim válasza:
100e körül volt, újonnan, igen nagy akcióban (hordozó+sportrész, eredetileg 150 lett volna). Csak újat vennék, többfélét megnézve, tologatva, kipróbálva. Volt olyan ismerős, aki kipróbálta milyen tolni, utána közölte, hogy már érti, miért ezt vettük meg.
8/15 anonim válasza:
170 eFt-ért vettünk új babakocsit (3 funkciós és egy pelenkázó táska). Már nem használjuk, de elégedett voltam vele.
9/15 anonim válasza:
55 ezer volt, babakocsi + hordozó, nagyon szeretjük, én csak is újat vennék. Viszont ha nemsoká jön a kistesó akkor ez marad tökéletes. De ha 4-5 év múlva jön akkor sajnos nem tudjuk tárolni akkor vennünk kell.
10/15 anonim válasza:
Első új babakocsink:155.000ft
Második új:50.000ft
Harmadik használtan 60.00pft
1 gyerek. Hát, az utolsó vállt bá(quinny buzz3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!