Hogy bírja a babátok a babakocsit?
A kislányomat ekkor kellett átültetni a sportkocsiba, mert unta már a fekvést. Nézegetni nagyon szeret, és így már semmi baja. Sport kocsira válts, és kész.
2 gyermekes anyuka
lehet, hogy nem akar feküdni. nálunk is ez volt
tudom, mondják, hogy amíg magától nem ül, bla-bla-bla...
de ha többfunkciós babakocsid van, egy iciripicirit feljebb emelhetnéd a támlát, hátha...
lehet az ok az is, hogy megszomjazik (éhezik - nálunk a szopizós babám folyton enni akart, örültem, ha 60 percet tudtunk sétálni, egy idő után inkább megszoptattam kendő mögé bújva, hogy ne kelljen hazarohangásznunk)
szóval ha nyűglődik, kínáld vízzel... hátha...
mindig vannak ilyen időszakok (nálunk kb. 2,5 hónapos koráig nem is volt olyan, hogy ne sírt volna a babakocsiba, mindig azzal ért véget a pár perces séta, hogy kézbe cipeltem, a bbkocsit meg lökdöstem hazafelé, ahogy tudtam)
és aztán a kíváncsiság. hogy üvöltött, mert nem akart háton fekve utazni, nézelődni akart.
mivel az autósülés-hordozó felrakható a bbkocsi vázra, én abban vittem sétálni, mikor még nem ülhetett (4,5 - 5 hósan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!