Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennyiért vettetek babakocs...

Ti mennyiért vettetek babakocsit újonnan vagy használtan? És ha most kellene babakocsit vennetek akkor újat vagy használtat vennétek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
elsőre 65-ért újat(multifunkciósat,pierre cardin 682),nem szerettem igazán,de városi sima terepen elment.Másodiknál valóban terepen használjuk(erdő,földes út),lecseréltem egy 18ezres használtra(hordozó+kocsi,Bebé Confort high trek)ezt,imádom,egy álom az előzőhöz képest(városban utálnám,mert dög nehéz)..Én sem vennék újat még egyszer,inkább egy márkásabb használtat,de ugye már megvan az az előnyöm is,hogy a két gyerekkel kitapasztaltam mire van szükségem
2014. szept. 16. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
85 ezerért újat vettünk (multifunkciós), akciósan. Úgy voltunk vele,h újat veszünk, mert szeretnénk a testvér(ek)nél is ezt használni. Szerencsére be is vált.
2014. szept. 16. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Újat vettünk 200 ezerért, ezt használja majd a második baba is. Ha most kellene vennem, akkor is újat vennék
2014. szept. 16. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ketto van.az elsot megvettuk szinte nem is hasznsltuk.ezt banom 180volt.a masodik pedig 230volt "akciosan" mert pozsonyban vettuk.jo volt az arfolyam.mindkettot ujonnan vettuk.es ha tehetem/tehetnem maskor sem vennek hasznaltan.
2014. szept. 17. 00:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ragaszkodtam az újhoz, 65.000-ért tudtunk venni olyat ami nagykerekű, sportrész-mózes-hordozó van hozzá. Használtan 40e ft körül láttam hasonlót mint amit szerettünk volna de azon látszott is hogy használt. Akkor már inkább hozzáraktunk 25e-et és lett egy új kocsink.

2 gyereket terveztünk (úton a második) ezért is akartam újat, 2 gyerekkel már jobban ki lehet használni.

Most is újat vennék.

2014. szept. 17. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!