Kislányom 4 hónapos. Utálja a babakocsit. Ha beleteszem, egyből ordít. Már a sportrészt használjuk(vízszintesig döntve). Kész rémálom minden egyes séta. Használok hordozókendőt, de azt nem bírom sokáig, mert fáj a derekam. A bébihordozóvan is ordít, tehát nem az a baja, hogy nem lát ki. Nagyon el vagyok keseredve. Volt valaki hasonló cipőben? Lett javulás?
És ha nem döntöd le teljesen úgy is ordít? Vagy ha hasra fordítod?
2014. aug. 27. 13:46
2/11 anonim válasza:
Tedd az autóshordozóba, abból kilát valamennyire.
Nálunk is volt ilyen, kemény volt az biztos, de én akkor tettem a sportrészbe, de amiénk nem vízszintig dönthető, de a leglentibb fokozatra tettem, így azért kilátott. Nálunk kicsit később úgy 5. hónap környékén jött ez a probléma, nyugi lesz még rosszabb is :)
2014. aug. 27. 13:46
3/11 anonim válasza:
Nálunk nem vált be semmi,csak az idő.Újszülött kora óta utálja a babakocsit is meg az autós hordozót is;de csak autóval tudom vinni,mert busszal kivitelezhetetlen néha.
Így muszáj volt hozzá szoknia: 10 perc a bolt oda,ennyi vissza.A boltban kiveszem és így jobban bírja.Hiába nem fektetve van a babakocsi,akkor sem szereti sajnos,a hordozóba meg bele izzadt eleinte és megutálta,így rémálom volt bárhová menni.
3 hónaposan múlt el egyik napról a másikra...
2014. aug. 27. 13:53
4/11 A kérdező kommentje:
Az autóshordozóban is ordít. Hason is, ha picit megemelem úgy is :(
2014. aug. 27. 13:57
5/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is ugyan így volt az első pár hónapban. Mindig kézbe kellett cipelni érdekes volt hogy toltam a babakocsit megpakolva a boltban vett dolgokkal és kézben meg cipeltem a gyereket. Akkor változott csak a helyzet mikor már egyedül tudott ülni és fel lehetett teljesen emelni a kocsit. Ja és tőlünk gyalog fél órára van a bolt és fél óra vissza. Gondolhatod milyen kellemes volt cipelni főleg mikor már nem volt olyan könnyű. Szóval kitartás ez a korszak is elmúlik.
2014. aug. 27. 14:12
6/11 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Van egy többszázezres szuper kocsink, amit csak akkor tudunk használni, ha alszik a gyerek. Sem autósülés, sem hasalás...reménytelen.
2014. aug. 27. 14:13
7/11 anonim válasza:
Nálunk is ez volt&nem mult el, illetve sirassal aludt el.
2014. aug. 27. 14:48
8/11 anonim válasza:
Beraktam a kocsiba a kedvenc játékait így elvolt meg vettem olyat ami ráköthető lógós meg szélforgót nagyon jól el van benne azóta
2014. aug. 27. 14:50
9/11 anonim válasza:
Enyem is utalta 4 honapos koraig elol utana haton hordoztam ugy nem fog fajni a derekad. Tanuld meg a hatadra is felkotozni. O most meg igenyli a testkozelseget add meg neki!!! Nem marad igy. Az enyemet 6,5 hosan tettem babakocsiba ha sirt kivettem . Most 1 eves es elvan a babakocsiban hordozokendoben mar nem!!!! Nem igenyli!!! Sztem a tied 4 honaposan meg kicsi a sportuleshez ne ultesd!
2014. aug. 27. 15:38
10/11 anonim válasza:
Nálunk is volt egy ilyen időszak, én mindig adtam a kezébe játékot és azzal egy kicsit elvolt (néha cserélgettem a játékait). Amikor a játékokat is megunta akkor már vásárolni sem mentem vele (apára bíztam). 8,5 hónaposan felült utána már élvezte a sétát akár 1,5 órán keresztül is (persze sokáig nem lehetett megállni mert megunta a látványt). Most 11 hónapos már kezd türelmetlenebb lenni, már nem elég neki a látvány oda szeretne menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!