Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Régi vagy új babakocsit vettetek?

Régi vagy új babakocsit vettetek?

Figyelt kérdés
Első gyerek és nehezen tudok dönteni amúgyis mindenben. Jobb minőségű, de használt vagy gyengébb minőségű de új babakocsit vettetek? Nem bántátok meg?
2023. jan. 27. 12:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Gyengébbet, de újat vettünk, 3in1. Nem bántuk meg, nekünk a városban tologatni tökéletes. A gyerek is szeret benne lenni.
2023. jan. 27. 12:13
 2/23 anonim ***** válasza:
62%

Mindenbol hasznaltat vettem szinte, fillerekert, de a babakocsival ugy voltam, legyen uj.

Nekem ez valahogy fontos volt, 35 eves voltam, elso-es utolso gyerek mert sajnos nem lehet tobb eu. ok miatt ( o is egy csoda , hogy sikerult).

Kulfoldon elek, Silver Crosst vettem, ujonnan,IGEN, nagyon draga volt, ez felsokategorias kocsi -de dolgoztam 15 evig elotte eleget, hogy vehessek az egyetlen gyerekemnek egy olyat, amire kiskorom ota vagytam, ennyi.

Nem cigizek, nem iszok, had vegyek mar uj babakocsit.

Mindenkinek a maganugye, tegyel a szived es a lehetosegeid szerint.

Hasznaltuk 3 evig, nagyon szerettem, majd eladtam meg igy is jo aron, feleert mint vettem. Nem bantam meg.

En mondjuk mindenben olyan voltam mindig is, hogy inkabb legyen 1 farmerom meg egy cipom, de az minosegi, nem kell 20 kinai vacak cipo.

2023. jan. 27. 12:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az igent nem akartam nyomtatottal irni , csak csengettek es nem olvastam vissza

😆

2023. jan. 27. 12:15
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Jó minőségű, de olcsóbb/középkategóriás újat vettünk, amit aztán majdnem annyiért tovább is passzoltunk, mert alig volt benne a gyerek.

Mind1, hogy újat vagy alig használtat veszel (látod, lehet jókat is kifogni), csak az a lényeg, hogy ne adj ki érte sok pénzt, mert tök felesleges, nagyon hamar kinövi és sokkal jobb helye lesz annak a pénznek!

2023. jan. 27. 12:23
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Használtat vettünk, nem bántuk meg.
2023. jan. 27. 12:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Használt, jobb kocsit vettem olcsóbban, mint az új, de kevésbé jó.

Ha már nem használjuk, még mindig el tudom adni, és még mindig jó kocsi lesz. Volt egy próbálkozásunk egy kisebbre csukható olcsóbb kocsival, amit a brendonban vettünk, meg is bántam elég hamar. Inkább foglajon több helyet a csomagtartóban, de legyen stabil, masszív darab.

2023. jan. 27. 12:28
 7/23 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem gyenge minőségűt semmiképp ne vegyél és összecsukhatós gagyit is csak akkor, ha rendszeresen buszoztok, tömegközlekedtek, de akkor már inkább a hordozót javaslom, ha bírod cipelni.

Nekünk 3in1 volt és a hordozó volt a leghasznosabb autóban ülésnek, otthon meg benne hintáztatni!

Babakocsi sok kis boltba be sem fér, lépcsőknél, ahol nincs akadálymentesítve, egy rémálom egyedül, nem is gyakran használtuk, felesleges belőle drágát venni szerintem.

2023. jan. 27. 12:35
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ismerostol vettünk 3in1 babakocsit 50 ezer forintért. Minden millimeteret kimostuk,lemostuk, kigozoltuk, olyan volt, mintha új lenne. A kislányom is imádja és mi is.

Ilyen van nekünk, ha esetleg érdekel

[link]

2023. jan. 27. 12:50
 9/23 anonim ***** válasza:
140 euroert vettuk hasznaltan egy ismerostol,ujszeru allapotban 3 kombinaciosat.nem bantam meg,maximalisna kihasznalom,en majd tovabb ajandekozom,eladni nem fogom.
2023. jan. 27. 13:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Olcsóbbat, újonnan (Kikkaboo 3in1). Végülis szeretjük, pont jó a mérete, súlya. A mózest alig használtuk, pesig úgy megmagyaráztam magamnak, hogy téli gyereknek kell. :')

Hordozót is kevesebbet, max a kocsiba, kb 3.5 hós korától a sportrészt, de zavar hogy szerintem nem lehet elég magasra feltenni a háttámláját.

Amúgy rengeteget sétálunk, a kerekei, mérete szuperek, nem bánom hogy nem vettem "masszívabbat".

Annyiban bánom, hogy lassan költözünk és nincs kedvem az összes cuccot cipelni magammal, eladni meg kb hónapok és olyan drágák már az alap sport babakocsik is (használtan is) hogy nullára jönnék ki.

Mai eszemmel, főleg egy tavaszi/nyári gyereknek vennék egy Cybex sportot és csókolom.

2023. jan. 27. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!