Picibaba mellett ti hogyan tudtok enni amikor nincs segitseg?
Figyelt kérdés
En egyszeruen SEHOGY
Már fogyni is elkezdtem elég drasztikusan mert egyszeruen nincs idom es lehetosegem enni.
Keso este amikor elalszik akkor tudnek,de akkor mar nem esik jól
Este 6 utan soha se ettem már
2023. jan. 25. 10:09
41/41 anonim válasza:
Reggel korábban kelek mint ő. Ha 5kor megetettem tudom, hogy 7 körül fog legközelebb kelni, szóval 6:30kor irány a konyha és jöhet a kávé, reggeli. Az ebéd neccesebb azt akkor eszem, mikor látom, hogy elég mèlyen alszik valamelyik kajálása után.. ez lehet 11kor, de lehet 2kor is.. ha éhen akarok halni simán eszek a feje fölött miközben ringatom a pihenőszékbe. Vacsorázni vagy akkor mikor itthon már a férjem vagy későn. Vészhelyzetre van egy rakás egészséges nasim, amit a kiságy fölött àllva is megehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!