Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok már a babátok mellett...

Voltatok már a babátok mellett betegek, segítség nélkül? Hogy bírtátok?

Figyelt kérdés
Most betegség alatt nem a megfázást és torokfájást értem hanem a lázas, hányós-hasmenős, szédüléseket.
2021. márc. 21. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Alap bélgyulladásos vagyok.

3 gyermekem van.

Fogat összeszorít és csinál. Férj nem mindig tud itthon maradni.

2021. márc. 21. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon rosszul. Akkoriban többek között a porszívó volt a fiam nagy kedvence. Hagytam vele játszani az ágy mellett. (Persze ki volt húzva.) Ez az egy emlékem maradt, mert már sok éve volt. De ha nagyon legyengülsz, inkább hívj segítséget, bárhonnan, nehogy baj legyen.
2021. márc. 21. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Fogösszeszorítva ki lehet bírni.
2021. márc. 21. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Voltam.

1x vesegyulladás, menni alig bírtam, 40alá nem ment a lázam.

1x valami vírus, 4nap láz, levertség, szédülés.

Most terhes vagyok újra, vészes hányás...

2éves a fiam.

Kibírtam, mert nem volt választásom...

2021. márc. 21. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon durva volt pl. kizárólagosan szoptatott baba mellett nagyon durva hányós hasmenős betegségen átmenni. Akkor is enni és inni kellett mikor étvágytalan voltam, hogy legyen tejem. Kibírtam.
2021. márc. 21. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Igaz nátha, de magas (39 feletti) lázzal volt

Túléltük

Nyilván a 1,5 éves és a 2 -3 hónapos is beteg volt , anyukám egy nap jött segíteni, de benyalta..

2 gyereknek 40 feletti láz

Akkor indult a covid hajcihő pont, orvos nem fogadott..

Vigyem őket kórházba...

2 nap karanténnal, úgy, hogy mivel beteg vagyok én nem mehetek

Nem mellesleg mindkettőt szoptattam.

Nah

Emiatt írom, hogy túléltük.

Érdekesmód a férjem nem kapta el, de ő meg reggel 6- este 8-ig pont elvolt... mert vizsgaidőszakban volt...

Nem kívànom senkinek..

2021. márc. 21. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Még az én kiskoromból mesélte anya. Talán influenzás volt vagy más miatt dőlt ki. Feküdt a nappaliban a padlón, én meg (1-2 évesen talán) föl-alá mászkáltam a padlón elnyúlt anyun kétségbeesetten. De túléltük, én is, ő is, hiába hogy akkor nem volt 100%-ban tökéletes a gyerekgondozás, amit nyújtott.

Ezt azért írom, hogy ha nem bírod és nem megy úgy a gyerek ellátása, abból se lesz katasztrófa.

2021. márc. 21. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!