Picibaba mellett ti hogyan tudtok enni amikor nincs segitseg?
En egyszeruen SEHOGY
Már fogyni is elkezdtem elég drasztikusan mert egyszeruen nincs idom es lehetosegem enni.
Keso este amikor elalszik akkor tudnek,de akkor mar nem esik jól
Este 6 utan soha se ettem már
Felkelsz reggel fél órával előbb, mint ő szokott, és reggelizel változatosan.
Amikor tízóraizik, eszel vele te is valamit.
Amikor délután pihen, kényelmesen megebédelsz.
Amikor felkel, uzsonnáztok együtt.
Na, sorold a kifogásokat!
De igen, az vagy. Életkeptelen.
1 gyerek mellett képtelen vagy normálisan enni, helyette itt sajnáltatod magad, aztán kideült mi a bibi. Kifogást gyártassz.
Csillagom 3 gyermekem van, ebből az első többemberes. Még is képes vagyok a háztartást ellátni, minden nap frissen főzöm, nem mellesleg bélgyulladásos vagyok akinek oda kell figyelnie..
Szóval kapd össze magad..
Kérdező!
Mi a munkád, hogy nem hízhatsz meg, modell vagy/voltál ?
A zabálás és a koplalás között van még a skálán jócskán hely. :) Az a helyzet, hogy hiába figyelsz 110%-ban a babádra, egy valamit kihagysz a képletből. Az pedig az, hogy a babádnak leginkább RÁD van szüksége és ha te tönkreteszed magad, mert nem eszel, azzal mindent csinálsz, csak nem segítesz.
Az elején, amikor egyedül maradtam az újszülöttünkkel itthon, akkor nehezen ment. Általában a kezemben volt, vagy ha éppen letudtam tenni aludni, akkor rohantam enni, hogy nyugisan elfogyaszthassam az ebédemet. Sokszor elcsúszott a nap úgy, hogy 10-11 körül reggeliztem és az ebéddel már inkább megvártam a férjemet, hogy 4 körül hazaérjen, csak tudjam megenni úgy a kajámat, hogy nem sír bele a kislányom.
Aztán ahhoz szoktattam, hogy amíg reggelizek, addig ül mellettem pihenőszékben. Játszunk, beszélgetünk, én eszek, kávézok. Hozzátáplálásnál már együtt is ebédeltünk. Itt tartunk most, így helyreállt a rend. Persze nem olyan kényelmes, mint korábban, nem nyomkodok közben telefont, meg nem tudom, de működik elég korai időszaka óta a fix reggeli, hozzátáplálás óta pedig a fix ebéd is.
Hol van apuka? Amikor hazaér, összeütsz magadnak valami kaját, amit megennél, így másnap már csak ki kell venni a hűtőből a kész reggelit és ebédet és be kell lapátolni. Az azért nem olyan sok idő, ami ne férne bele. Sosem értettem az azzal haknizó anyukákat, akik azt mondják csak hideg kávét láttak amióta megszületett a gyerekük. Miért? 5 percet azért nem olyan nehéz lecsípni egy-egy napból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!