Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Picibaba mellett ti hogyan...

Picibaba mellett ti hogyan tudtok enni amikor nincs segitseg?

Figyelt kérdés

En egyszeruen SEHOGY

Már fogyni is elkezdtem elég drasztikusan mert egyszeruen nincs idom es lehetosegem enni.

Keso este amikor elalszik akkor tudnek,de akkor mar nem esik jól

Este 6 utan soha se ettem már

2023. jan. 25. 10:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem zabálok de nem fogytam 170 centisen 52 kilóra…. És szoptatok szóval ez van, én meg nem tehetem meg a gyerekem érdekébe, hogy ennyire megválogatom mit eszek. Úgy hogy mellette mégis megtudtam tartani a testalkatom és a terhes pluszt is leadtam. Akkor készülj elő másnap este a következő napi kajádra gondolom azért a mikró csak nem bűn…
2023. jan. 25. 13:17
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 1x alszik, tényleg nem lehet olyan pici baba. Akkor viszont már ehettek együtt is. Ha még pici, akkor nagyon nem 1x kéne aludnia. Szóval valamit biztos nem jól csinálsz.
2023. jan. 25. 13:21
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Felkelsz reggel fél órával előbb, mint ő szokott, és reggelizel változatosan.

Amikor tízóraizik, eszel vele te is valamit.

Amikor délután pihen, kényelmesen megebédelsz.

Amikor felkel, uzsonnáztok együtt.

Na, sorold a kifogásokat!

2023. jan. 25. 13:24
 24/41 anonim ***** válasza:
57%

De igen, az vagy. Életkeptelen.

1 gyerek mellett képtelen vagy normálisan enni, helyette itt sajnáltatod magad, aztán kideült mi a bibi. Kifogást gyártassz.

Csillagom 3 gyermekem van, ebből az első többemberes. Még is képes vagyok a háztartást ellátni, minden nap frissen főzöm, nem mellesleg bélgyulladásos vagyok akinek oda kell figyelnie..

Szóval kapd össze magad..

2023. jan. 25. 14:09
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked nem az a bajod, hogy nem tudsz enni, hanem hogynem tudsz úgy enni, ahogy elképzelted. Na, szerintem valójában ezt kéne elfogadnod. Baba mellett nem lesz minden olyan perfekt. A kajakészítés előző este, evés szoptatás közben vagy a babával elég jól működhet. Valamint háti hordozóval is lehet főzni és enni is.
2023. jan. 25. 14:26
 26/41 anonim ***** válasza:
90%
De kersező, ki beszél itt szemetek bekapkodásáról meg zabálásról? Nálunk a snack felcsíkozott repa, zellerszár, uborka, sima túróval, túrókrémmel vagy tojással. Ezeket este 15 perc alatt elő lehet készíteni. A sütőben sütött gyökérzöldség is a világ legjobb kajája, ezt is csak meg kell pucolni meg összevágni, aztán csak egy kis olívaolaj, só es mehet a sütőbe. Ebből krémlevest is lehet turmixolni, azt bögréből el lehet kortyolni. Szárnyasból a csirke, pulyka felsőcomb filére csak só és be a sütőbe, esetleg egy vékony szelet bacon, nagyon finom lesz. Gyors rántotta, nem is kell bele són kívül semmi. Sajtszeletek jégsalátával, koktelparadicsommal. Joghurt. Smoothie, ahhoz még gyorsfagyasztott alapot is lehet kapni. Ezek mindegyikét lehet enni ujszülött mellett is. És ezeket úgy írtam le, hogy nem is gondolkodtam rajta. Nem csak a zabálás meg a koplalás létezik. Tenyleg úgy ertetlenkedsz, mint aki igazából nem is akar rendesen enni.
2023. jan. 25. 14:29
 27/41 flora08 ***** válasza:
100%
Amikor pici volt, eléggé össze-vissza ettem, bár nem igazán érdekelt, nem vagyok nagy étkű, és a munkám során is hozzászoktam már. Az ebédet általában akkor ettem, amikor elaludt. Korán reggel sosem tudok enni (nem vagyok éhes), úgyhogy délelőtt sokszor az udvaron, a babakocsit tologatva tízóraiztam. Este már itthon volt az apukája, átvette addig. De 'bocsássamegavilág' olyan is volt, hogy bömbölt pár percet, amíg megmelegítettem az ennivalót, vagy amíg megettem az utolsó falatokat. Nem traumatizálódott tőle. Amikor elkezdtük a hozzátáplálást, ettem vele.
2023. jan. 25. 14:36
 28/41 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező!

Mi a munkád, hogy nem hízhatsz meg, modell vagy/voltál ?

2023. jan. 25. 14:39
 29/41 anonim ***** válasza:
77%
Banyek, leteszed addig. Nem rakétafizika... Ha sír hát sír, azért az alapvető biológiai szükségleteimről hadd ne kelljen már lemondanom. Ha sz.rni kell, azt is visszatartod órákig? Beteszed a kiságyba, lerakod magad mellé a kanapéra, szőnyegre vagy habtapira a földre, aztán lehet enni. Nekem is van 2 gyerekem és imádom őket, de nincs olyan univerzum, amelyikben hajlandó lettem volna egész nap hurcolni őket.
2023. jan. 25. 14:48
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

A zabálás és a koplalás között van még a skálán jócskán hely. :) Az a helyzet, hogy hiába figyelsz 110%-ban a babádra, egy valamit kihagysz a képletből. Az pedig az, hogy a babádnak leginkább RÁD van szüksége és ha te tönkreteszed magad, mert nem eszel, azzal mindent csinálsz, csak nem segítesz.

Az elején, amikor egyedül maradtam az újszülöttünkkel itthon, akkor nehezen ment. Általában a kezemben volt, vagy ha éppen letudtam tenni aludni, akkor rohantam enni, hogy nyugisan elfogyaszthassam az ebédemet. Sokszor elcsúszott a nap úgy, hogy 10-11 körül reggeliztem és az ebéddel már inkább megvártam a férjemet, hogy 4 körül hazaérjen, csak tudjam megenni úgy a kajámat, hogy nem sír bele a kislányom.

Aztán ahhoz szoktattam, hogy amíg reggelizek, addig ül mellettem pihenőszékben. Játszunk, beszélgetünk, én eszek, kávézok. Hozzátáplálásnál már együtt is ebédeltünk. Itt tartunk most, így helyreállt a rend. Persze nem olyan kényelmes, mint korábban, nem nyomkodok közben telefont, meg nem tudom, de működik elég korai időszaka óta a fix reggeli, hozzátáplálás óta pedig a fix ebéd is.

Hol van apuka? Amikor hazaér, összeütsz magadnak valami kaját, amit megennél, így másnap már csak ki kell venni a hűtőből a kész reggelit és ebédet és be kell lapátolni. Az azért nem olyan sok idő, ami ne férne bele. Sosem értettem az azzal haknizó anyukákat, akik azt mondják csak hideg kávét láttak amióta megszületett a gyerekük. Miért? 5 percet azért nem olyan nehéz lecsípni egy-egy napból.

2023. jan. 25. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!